Schermafdruk 2015-09-23 11.40.43

Bij deze speech van Ben Carson kan ik niet weerstaan kippenvel te krijgen. Als die man niet zo verdomd intelligent en bedachtzaam was zou je jezelf niet toestaan in zijn ban te raken, want dan was het een sekteleider. Maar hij is echt slim, echt open en heeft echt humor. Wat kan die man vertellen zeg. En hij is natuurlijk ook geen dominee maar neurochirurg. Een man van de praktijk dus. Geen stinkende wonden meer. Zou er ooit echt change komen? Hieronder de video… en nog 2.

En?

Interviewster tegen Trump: “Waar zou je met de Paus over willen spreken?” Donald Trump zonder aarzeling: “Global warming! The pope seeems to get quite political lately!”

https://www.youtube.com/watch?v=o3NERabFMHg

Marco Rubio over de Paus en global warming.

De kans dat een van deze drie de volgende president van Amerika zal zijn acht ik 75%!