Foto Seppo Keranen

Foto Seppo Keranen, zijn aanklacht tegen de moderne natuurclubs die meer van windturbines houden en hun egoistische eigenwaan dan natuur

Natuurfotograaf Seppo Keranen won in Finland de prijs voor beste natuurfoto in de categorie ‘mensen en natuur’ voor een door windturbines doodgehakte zeearend. Ik zie liever deze foto van Keranen in een Finse natuurbrochure van een levende zeearend. De zeearend werd doodgemept door een windturbine in een turbine-terrein bij Pori Peittoo in november 2014. Windturbine-terreinen verschijnen steeds in natuurrijk open gebied waar ook veel (roof)vogels komen.

Aangemoedigd door groene clubs….

Zo laat Staatsbosbeheer delen van het Robbenoordbos kappen om zo pachtsubsidies te vangen voor windturbines. De uitbaters van die turbines krijgen dan 25 jaar vrijstelling van de overheid om vogels en vleermuizen dood te meppen op een trekroute van vogels. En dat noemen ze dan ‘forest windfarming’. Om te onderstrepen hoe zeer de groene beweging moreel failliet is. Zij schrijven anderen de groene wet voor maar treden deze zelf met voeten, net als hun overheid waarmee zij zo innig zijn verweven.

Hoewel, groene clubs zijn niet alleen moreel failliet: hun held Wouter van Dieren en zijn Imsa zijn ook technisch failliet sinds mei dit jaar.

Bij een subsidiestop zouden de meeste groene clubs in omvang decimeren en ook technisch failliet gaan. Zo zouden ook zijn Milieudefensie (nog steeds bijna 2 miljoen subsidies per jaar, 2/3de van hun budget), Natuur en Milieu (ruim 3 miljoen euro) en al dat ‘Linksche Thuigh’ – van die Springtij-huilebalken- op de mestvaalt van de geschiedenis belanden. Wij juichen hun ondergang hier op Climategate.nl van harte toe.

Hier rust: de milieubeweging

Hier rust: de milieubeweging

Klimaatconferentie ontvangt 40.000 dubieuze mensen bij prive-jet-luchthaven
Zie ook hoe die klimaatconferentie van ze in Parijs plaatsvindt bij een vliegveld voor prive-jets Paris le Bourget, zodat er 40 duizend groene graaiers en zelfrechtvaardigers kunnen landen om op publieke kosten hun feest te vieren. Daar zal het ‘Linksche Thuigh’ van Milieudefensie en Natuur en Milieu ook ongetwijfeld aanwezig zijn, liefst met een subsidie om hun overbodigheid zelf niet te hoeven financieren.

Hoe overbodig kun je als links loterijgeld/subsidieclubje nog zijn zonder dat bij jezelf in te willen zien? Hoe goed kun je dan tegen jezelf liegen? Hoe intellectueel en moreel corrupt ben je dan? Hoe kun je dan geen hekel aan jezelf krijgen?

 

...er kan nog meer bij, zo vindt het zelfrechtvaardigende Linksche Thuigh dat bij groene clubs het leeuwendeel van personeel uitmaakt

…er kan nog meer bij, zo vindt het zelfrechtvaardigende Linksche Thuigh dat bij groene clubs het leeuwendeel van personeel uitmaakt

Natuurclubs? Verkeerde personeel
Via ‘het milieu’ werden clubs als Vogelbescherming Nederland de grootste vijand van de natuur. Hoe dat kan?

Natuurclubs hebben het verkeerde personeel. Voornamelijk bestaand uit van die ‘Hoedersch der Hogere Beschaving’. ‘Beter dan Gij’-tuig dat tegelijk iemand voor racist uitscheldt als die niet applaudiseert bij de import van 100 duizend mensen in 2015 van een ons vijandig gezinde religie. Welvaartstoeristen (’t is niet zo dat ze in Roemenie blijven) die de asielindustrie mogen spekken voor 36 duizend euro gemeenschapsgeld per persoon per jaar, geld dat dus alvast niet naar natuur kan gaan. Maar bij natuur vandaan moet worden gehaald. Zoals groenvoorziening van gemeentes, die daar nu toch al op bezuinigen.

Oftewel, er moet van het Beter dan Gij-tuig nog een complete stad ter grootte van Groningen per jaar bijgebouwd in een reeds over-over-over-vol land. Waarschijnlijk bestaat die stad van de Linkse God dan enkel uit luchtkastelen die zweven op een wolk van zelfrechtvaardiging, gratis van geld dat uit de hemel vloeit. En niet in onze achtertuin.

Hoe gastvrij is een hoteleigenaar, die zijn reeds volgeb0ekte hotel met nog een dubbele hoeveelheid gasten overlaadt, zodat twee stellen in 1 bed moeten slapen? Omdat hij dan subsidies kan vangen?

 

Wat de milieubeweging betreft kan Nederland nog veel voller

Wat de milieubeweging betreft kan Nederland nog veel meer bebouwing krijgen

Pek en Veren voor Fondsenwervende bedrijven van Groen BV
Tegelijk lopen clubs als Vogelbescherming Nederland boeren te pesten die overlast hebben van ganzen, die mogen dan binnen 500 meter van Natura 2000 geen gans laten schieten door een jager. Terwijl er 2,5 miljoen ganzen zijn. Waar die pseudo-natuurbeschermers continue vissers, jagers, boeren pesten voor niks, rechtvaardigen ze iedere gemepte zeearend tegelijk met: ‘dat heeft geen gevolgen voor populaties’, of ‘je moet die windturbines op de goede plaats zetten’.

Voor mij verbeeldt deze gemepte zeearend zo in 1 beeld wat er mis is met groene clubs,  de intellectuele en morele betonrot die zij verbeelden. Moreel failliet, omdat je van hen niet mag waarnemen wat je ziet. En grenzeloos hypocriet.  Slechts in leven gehouden door een infuus loterijgelden en subsidies. Een tik van de molen.