https://www.youtube.com/watch?v=Z45RRPoNvyM

In bovenstaande video veeg ik de vloer aan met de hoofdredacteur van het NOS-journaal, onderdeel van de Nationale Propaganda Organisatie (NPO) Ik las hier in mijn Friese Datsja ‘Ingenieurs van de Ziel’ van Frank Westerman, zijn journalistiek reisverslag door het Sovjet-tijdperk en juist nu verbazend actueel. Jozef Stalin zag in media en schrijvers de ‘Ingenieurs van de Ziel’ die het volk mentaal moesten kneden voor de socialistische revolutie, zijn onderwerping van de natuur. Een deja vu kortom in deze klimaat-revolutionaire tijden waarin klimaatdemagogie de Nationale Propaganda Organisatie (NPO) beheerst.

Waarbij de milieubeweging via de CO2-thermostaat zegt het veilige klimaat af te regelen. Via de overheid en met drastisch ingrijpen in uw persoonlijke levenssfeer.

Het ene ‘duurzame’ 5-jarenplan wil bij de NPO het ander overtreffen in surrealisme: 95 procent ‘duurzame’ energie als we maar ijver tonen voor de klimaatrevolutie in 2050 (waar in godesnaam heb je al die ruimte? Hoe duurzaam is een in 15 jaar afgeschreven windturbine?)

Luister ik naar BNR, of lees ik het Financieele Dagblad, of nog erger, dagblad Trouw. Het is alsof je de Ingenieurs van de Ziel onder strenge keuring van schrijver Gorki en de censuurcommissie Glavlit verslag hoort doen over Stalin’s duurzame wonderen. Waarin jaarlijks op papier de katoenproductie in Turkmenistan verdubbelt en de landbouwopbrengsten van de Kolchozen explodereen (terwijl er in werkelijkheid niets komt en hongersnood heerst, maar wie dat zegt komt in de Goelag terecht als saboteur van de revolutie).

Ditmaal is het natuurlijk heeeeeel anders, want nu zegt De Wetenschap het (IPCC/scientisme) en De Partij (Greenpeace/Ecofascisme BV) Of is dit niet gewoon de zelfde gekte waartoe mensen in staat zijn, in een ander jasje?

Wie in de Kamer klimaattwijfel toont, wordt verbannen naar politiek Siberie

Wie in de Kamer klimaattwijfel toont, wordt verbannen naar politiek Siberie

Klimaat-saboteurs die klompen in de machinerie sturen
Wij zijn door Jan Paul van Soest al in twee boeken betiteld als ‘saboteurs’ van de klimaatrevolutie, die zand in zijn klimaatmachine strooien. De Raad voor de Leefomgeving betaalde zijn klimaat-Stalinistische oproep. Wij zijn ‘ontkenners’- de walgelijke vergelijking met holocaustontkenning, favoriet bij de klimaatfanatici van veruit de minst journalistieke krant van Nederland: dagblad Trouw

Onze door NPO-propaganda bedwelmde politici zijn allen met de neus in de zelfde richting geduwd, willen elkaar in klimaatijver overtreffen. Iedere kritiek op klimaatwaanzin leidt tot verbanning naar een politiek Siberië, de PVV-goelag met cordon sanitair er omheen. Terwijl, als je politici persoonlijk vraagt, ze veel genuanceerder denken en ook weten- net als in het Sovjettijdperk, dat ze een spel moeten meespelen om te overleven.

Het is 31 jaar na 1984 en 80 jaar na de Stalin-terreur tegen andersdenkenden. Het is bij de NPO staand beleid ieder kritisch geluid bij klimaathysterie te verbieden volgens Kameraad Hagoort. Hij wil het klimaatproletariaat masseren richting betalingsbereidheid van miljarden euro’s zinloos besteed belastinggeld. Want nu is het heeeeel anders. Want nu is er De Grote Noodzaak, die geen twijfel verdraagt.

Hoe duurzaam is 15 jaar afschrijving?

Hoe duurzaam is 15 jaar afschrijving?

Daarom eindig ik met mijn oproep aan de klimaat-Stalinisten van de NPO: ‘Kameraad Marcel Gelauff, schaam je voor wie je bent’. Het NOS Journaal is de met miljoenensubsidies betaalde afgang van de journalistiek in Nederland, eenzijdige propaganda-hysterie rond klimaat en milieu van Orwelliaanse proporties, waar de redactie klimaat en energie het verschil nog niet begrijpt tussen energie en vermogen: journalistiek onvermogen.

Mensen, er is een alternatief, zoals het Ecomodernisme en je geld investeren in R&D voor energie in plaats van de diepe zakken van milieubeweging BV en haar subsidie-miljonairs. Wordt wakker, laat u niet langer gek maken. En lees vooral veel historie, om te zien hoe gek mensen kunnen zijn. Vooral de combinatie van sciëntisme en Atheïsme, het is een moorddadige bulldozer die mensen tot middel degradeert van een totalitaire bureaucratie, ieder mens in angst atomiseert en verdeelt.

Vergeleken bij wat het staats-Atheisme heeft uitgericht qua moord en doodslag waren de Kruistochten onschuldige kloppartijtjes. En was de boekverbranding van de Inquisitie kinderspel, als we die met de Sovjet-censuur vergelijken. Waarom hebben we daar zo weinig onderwijs over gehad?