Kamerbrief Henk Kamp 8 december....

Kamerbrief Henk Kamp 8 december….

Terwijl de Nederlandse Bank meldt dat Kabinet Rutte 2 komend jaar weer fors moet bezuinigen dankzij oplopende tekorten, stelt Henk Kamp (VVD) de klimaatmaffia komend jaar 8 miljard euro klimaatsubsidies in het vooruitzicht, als SDE-opslag te heffen over uw energierekening. Dat is 5 miljard euro meer dan vorig jaar, en ook nog exclusief de 5 miljard euro subsidie voor twee turbinefarms op zee voor de kust van Borssele. De komende 20 jaar mag u gaan betalen voor het inkomen van de milieubeweging, via uw energierekening.

Screen Shot 2015-12-22 at 12.54.15Klimaatmaffia vanaf 1 adres: Korte Elisabethstraat 6 Utrecht, met energielabel D
De gegadigden schieten als paddestoelen uit de grond. Aan de Korte Elisabethstraat 6 in Utrecht tel ik tel ik tenminste 7 clubs en koepelclubs die elkaar vertegenwoordigen, en die met klimaatsubsidies zichzelf in bedrijf houden, of die dat via het zetten van maatschappelijke druk willen bewerken.Allen verdienen zij hun brood met een greep uit uw portemonnee en Henk Kamp als deurwaarder.

Waarbij 1 club zichzelf in april dit jaar omdoopte tot ideele stichting: Ode Decentraal,. Zij kan zo ge/misbruik maken van de goede doelen-status. De club belandt bij Vroege Vogels meteen op de 12de plek van ‘groene’ organisaties omdat haar ledental verdubbelde in 1 jaar naar 35 duizend.  Zij beweren advies te geven over duurzaam, versmald tot energie, versmald tot wisselvallige energie waarvoor subsidie nodig is.

De club bestond al sinds 16 februari 1979 als Organisatie voor Duurzame Energie.

'het goede doel' dat u via de overheid geld aftroggelt. Voor het klimaat, ja natuurlijk.....

‘het goede doel’ dat u via de overheid geld aftroggelt. Voor het klimaat, ja natuurlijk…..

Een ex-bestuurder is onder meer Ernst Vuijck, die via het cashen van subsidies met uitventen van klimaatalarmisme zijn brood verdient als ‘adviseur’, hij kent de weg naar zoete subsidiepotten. Ik trof hem dit voorjaar in debat bij SSR in Utrecht. Verder is Chris Westra bestuurslid geweest sinds de oprichting, een naam die ik ken uit de windhandel als consultant en het klimaatalarmistische twittercircuit.

Ernst Vuijk kent als geen ander de weg richting andermans portemonnee

Ernst Vuijk kent als geen ander de weg richting andermans portemonnee

De Korte Elisabethstraat 6 is thuisbasis van de windmolensubsidie-koepelclub NWEA (stimuleren windenergie als statutair doel) waarvoor Natuur en Milieu campagne voerde. Het NWEA liegt dat windturbines klimaatverandering helpen voorkomen, en verzwijgt dat exploitanten van windturbines voor tweederde van hun omzet draaien op subsidies

...is het ironie of gewoon bot cynisme van de groene subsidiemaffia

…is het ironie of gewoon bot cynisme van de groene subsidiemaffia. screenshot Rescoop, waarvan Olthuis van Ode Decentraal weer voorzitter is

20 jaar lang 74 -100 miljard euro afdragen aan klimaatmaffia
De Korte Elisabethstraat 6 is ook tot februari 2016 het nieuwe thuis van Olof van der Gaag (Natuur en Milieu). Die werd voorzitter van een vrijwel gelijknamig klinkende club de ‘Nederlandse Vereniging Duurzame Energie‘, die juli dit jaar werd opgericht als koepel van de klimaatmaffia. Met Herman Wijffels in de adviesraad. Om te kunnen cashen op de subsidies die de overheid via uw energierekening binnenhaalt (SDE+-opslag). Voor het klimaat.

Voor deze idealisten doen we het!!! DE NWEA zit aan de Korte Elisabethstraat 6

Voor deze idealisten doen we het!!! DE NWEA zit aan de Korte Elisabethstraat 6

Via Natuur en Milieu bedong Van der Gaag bij dit Kabinet Rutte 2 het Energieakkoord, waarvoor u nu 20 jaar lang moet betalen over uw energierekening: het vrijmaken van 74 miljard euro subsidies voor windhandel die u via uw energierekening gaat ophoesten (SDE+-opslag). Die subsidies wil Van der Gaag nu via zijn nieuwe club cashen met zijn ‘ondernemers’. De lijst van medeplichtigen die in uw portemonnee willen grijpen met klimaatexcuus luidt als volgt:

Teun Bokhoven (voorzitter) Je kunt ‘m bellen via 06 54620 720
Martijn Schootstra (penningmeester)
Frans Rooijers (directeur CE Delft)= campagne-instituut dat campagneonderzoeken financiert om WC-eend te adviseren
Ron Wit (directeur public affairs Eneco) (= ex Natuur en Milieu, Eneco is eigenaar Ecofys, dat WC-eend onderzoek produceert)
Mirjam van Zuilen (directeur corporate communications & public affairs DELTA)
Erik Lysen (voorzitter Holland Solar) Zit ook aan Korte Elisabethstraat
Felix Olthuis (voorzitter PAWEX Particuliere Windturbine Exploitanten, ODE Decentraal) Olthuis is ook voorzitter van RescoopNL in Den Haag, dat beweert te gaan voor een ‘democratische energietransitie’. Onderdeel van de Europese tak, die klimaatpaniek zaait en subsidies oogst
Denis Slieker (directeur Qurrent)
Gijs de Man (voorzitter Stichting Warmtenetwerk en directeur Stadsverwarming Purmerend)

Zij verhuizen, u kunt voor 25 duizend euro per jaar hun bouwlaag huren. Het heeft overigens Energielabel D.

..if you cant beat them... PNO consultants weet hoe ook jij kunt graaien in andermans portemonnee

..if you cant beat them… PNO consultants weet hoe ook jij kunt graaien in andermans portemonnee

Op de Korte Elisabethstraat 6 vinden we naast de Pawex (Particuliere Windturbine Exploitanten) verder nog De Koepel, de overkoepelende lobbyclub van lobbyclubs voor groene subsidies. Aan koepels is bij de klimaatmaffia geen gebrek.  Die stoken samen met Natuur en Milieu weer het subsidie-vuurtje in media op. Maar ook het Platform Bio-energie, dat tegen wetenschappelijk advies van de KNAW volhoudt dat het verbranden van Amerikaans bos groen is. Holland Solar is er ook gevestigd, de Nederlandse Vereniging voor Energie uit Water (…) Je hebt kortom een zeer beperkt clubje mensen dat schatrijk gaat worden over uw rug, maar dat via vele koepels en clubs doet denken dat iedereen wil wat hooguit 1 procent wil bij eerlijke informatie.

  • Wanneer we dan toch genaaid worden, is het geruststellend te weten dat dit op professionele wijze zal gebeuren.
  • Alleen met een revolutie is dit nog te voorkomen.
  • Maar de meeste mensen zijn in slaap gesust door de media, of geindoctrineerd door de NPO. Ze weten niet wat wij al jaren weten en u nu ook. .
  • Van 2006-2014 betaalde het Ministerie van Economische Zaken al 10 miljard euro subsidies vanuit de aardgasbaten (98 miljard euro in die periode) Dus de klimaatmaffia cashte toen op de stook van fossiele brandstoffen. Nu via belastingheffing over uw energierekening voor de komende 20 jaar.
  • Terwijl de stook van fossiele brandstoffen ondertussen het net stabiel moet houden, want dankzij al die windhandel komt er geen centrale minder in bedrijf: want waar komt de stroom vandaan als het niet waait, waar komt stabiele energie vandaan?

Ben ik de enige die deze lieden in hoge mate onethisch vindt? En wat doen we er aan?