Jurassic Park, grazende dino's

Jurassic Park, grazende dino’s

Volgens de officiële catastrofe-theorie zou een meteoor in Yucatan zijn ingeslagen bij Mexico, en het dwingende bewijs daarvoor is het sterrenstof, Iridium dat op de KT-grens ligt. En daarna zouden alle dino’s zijn uitgestorven. Dat is onzin. Want overal om je heen kun je dino’s zien.Het was me al opgevallen bij de Brahma-vleeskippen die ik had. Pure reptielen. Een krokodil smaakt niet voor niets naar kip, omdat een kip eigenlijk naar krokodil smaakt.

Een meerkoet die vlucht wil het liefste lopen

Een meerkoet die vlucht wil het liefste lopen op zijn reptielenpoten

De vogel die van alle Nederlandse watervogels het meest dino doet, dat is de meerkoet. Je ziet ze bij de veerpont naar mijn dorpje Dogville bij elkaar als kudde grazende mini-dino’s in Jurassic Park. Ze lopen als een dino, zijn familie van de rallen en die vogels hebben in de pullenfase nog klauwtjes aan de uiteindes van hun vleugels. Ze maken het geluid van iemand die zijn sportschoen over de vloer van de gymzaal schuurt.

RZ16.dino (16)

RZ16.dino (7)

Als ze vluchten, het liefst blijven ze lopen, zelfs als ze in het water zijn.

RZ16.dino (11)

 

Een kudde meer-dino's

Een kudde meer-dino’s

De meerkoet-dino, die kan nog miljoenen jaren mee. Hij is agressief, hokt in groepen en is niet te kieskeurig qua leefgebied. Ieder beest dat goed met mensen kan leven, overklast de mensheid alvast. Het lukt de meeste mensen al niet om met elkaar te leven, dus als dieren dat wel lukt; chapeau!

Agressie is de sleutel tot succes

Agressie is de sleutel tot succes

Volgens mij klonteren ze samen bij de veerpont, omdat die het bodemslib laat opwellen zodat er voedsel vrijkomt. Hoe dan ook, ze zijn er iedere dag in een kluitje te vinden. En wie er oog voor heeft, kan dan een stukje oertijd in het Holoceen terug beleven

RZ16.dino (4)