Door Zionistische kolonisten opgerichte Anglo-Palestine Bank

Door Zionistische kolonisten opgerichte Anglo-Palestine Bank

Wie had er ooit eerder gehoord van de Haarava (transfer) Overeenkomst, tussen de huidige Joods-Zionistische bank Leumi (Toen Anglo-Palestine Bank) en het Nazi-regime? Met dank aan het web- www- staand voor 666- leerde ik dankzij een in opspraak geraakte Labour-politicus over dit op 25 augustus 1933 gesloten contract tussen Zionistische bankiers en het Hitler-regime.

Laatstgenoemde wilde graag van de eigen Joden af, die zij sinds Versailles als vijfde kolonne in eigen land beschouwden. En de Zionisten aasden op het geld van welgestelde Joden en hun menskracht in Duitsland. Die konden mooi helpen bij de opbouw van  de Joodse staat in Palestina, op land  dat toen onder Britse heerschappij verkeerde. Nadat de Britten het eerder van de Turken hadden geconfisqueerd.

Over ‘Bezette Gebieden’ gesproken. Met niets kun je zo liegen als met waarheid. Voor de Moslims Palestina in bezit namen was dit betwiste landstrookje deel van het Byzantijnse Rijk, christelijk dus. Daarvoor, onder de Heidense Romein Hadrianus werd het in de 2de eeuw ‘Palestina’ nadat hij alle Joden er uit knikkerde…Historie is 1 groot landjepik, geknikker met mensen…

De kapitaal- en mensoverdracht van de Haarava bleef met steun van de Duitse regering doorlopen tot de inval in Polen in 1939. Het ging om forse bedragen, 100  miljoen Duitse Reichsmark. En een mens of 100 duizend, die met steun van het Duitse regime zich vestigden in Palestina.

haarava

De geschiedenis die wij kennen is een gefatsoeneerd lijk, en historici zijn haar obductie-assistenten. Ze doen het zelfde dat U en ik ook doen wanneer wij onze CV opstellen. Het is niet beslist liegen. En er is niet beslist sprake van ‘kwade’intenties. Menselijk zijn is voldoende.

Laat staan dat een historicus ’s ochtends opstaat en denkt: Haha, wij gaan de wereld weer eens bedonderen. Feiten zijn feiten. Het is de nadruk die je op feiten legt, wat zet je op de voorgrond. En wat moffel je naar achteren. Welk verhaal wil je vertellen, en welke indruk wil je maken…

  • PS: Dat is iets anders dan postmodernisme, waarin je het Ding An Sich volledig ontkent om iedere rationele discussie en daarmee beslissing onmogelijk te maken. Het gaat hier zuiver om de selectie van ware gebeurtenissen, versterking en repressie van ware gebeurtenissen, om zo een invloed uit te oefenen op anderen, een indruk na te laten.

Zo stelde het Joodse volk ook haar eigen CV op, om te solliciteren op het wereldtoneel. Plaats je zaken op die CV die ze daar niet op zetten. Dan heet dat al vrij vlot anti-Semitisme wanneer je aan die zaken meer gewicht geeft, dan waar volgens de officiële morele beoordeling van die geschiedenis genaamd Cultuur verantwoord is. Dat is wat de Labour-politicus overkwam.

Cultuur is de gemeenschappelijke CV, identiteit zoals wij onszelf hier willen zien. In dat zelfbeeld pasten vervolgens niet de gevolgtrekkingen van die politicus. Althans, nog niet.

Blablabla

Blablabla

Zo gaat ook iedereen om met zijn eigen geschiedenis, die je ‘identiteit’ moet zijn in de ogen van jezelf, je ego. En je presentatie naar anderen, die met dat ego samenhangt. Je plaatst de zaken naar voren die je gewicht wilt geven in ogen van anderen, bijvoorbeeld je Would Be-werkgever.

Prestatie X en Prachtige Eigenschap Y. Maar je zet er niet op: in 1998 dumpte ik mijn meisje, ik ging vreemd en ze was daar zo van ondersteboven dat ze in een depressie raakte en in een gesticht belandde. (verhaal van iemand dat ik recent hoorde) Of vul maar uw eigen zonde in, die U inmiddels hebt verdrongen/vergeten maar die U bij het oprakelen nog van schaamte vervult.

Don’t ask, don’t tell. Die baan zou je geheid mislopen. Wanneer je geschiedenis op je voorhoofd staat geschreven, open voor iedereen zichtbaar: hoeveel vrienden zou je overhouden?

Laat staan bij het bikinimeisje dat je op het strand tegenkomt en wilt versieren, wat uiteindelijk ook lukt. Zou je haar direct overladen met alle blunders in je leven…Of gewoontes die je in het vers bijzijn van een nieuwe ander eerst onderdrukt. Dat je ’s ochtends eerst stevig aan je zak krabt en dan een ruft laat. Hoe snel zou ze maken dat ze wegkomt….of juist weer niet als je er een comedy-show van maakt.

Je bent ook je eigen obductie-assistent, die het lijk van zijn verleden fatsoeneert voor anderen, om zo sociaal en professioneel gewin te halen.

Koraal-alarmist Oeve Hoegh Gouldberg hielp Greenpeace in 1994 al met de constructie van haar aardegeschiedenis, waarin alles naar de sodemieter gaat en fondsenwerving voor Greenpeace noodzaakt

De Joods-Australische koraal-alarmist Ove Hoegh Gouldberg hielp Greenpeace in 1994 al met de constructie van haar aardegeschiedenis, waarin alles naar de sodemieter gaat en fondsenwerving voor Greenpeace noodzaakt.

Op bezoek bij mijn ouwelui kom ik met de televisie weer in aanraking. En zo zie je deel 3 van The Bourne Identity, waar Jason Bourne een menselijke creatie is van de CIA. Hij heette eerst anders, maar via een proces van hersenspoeling weten ze zijn identiteit/levensgeschiedenis uit te wissen. In deze actiefilm ligt een directe relatie tussen identiteit en  ‘ware’ geschiedenis van iemand’s persoon.

Bourne moet eerst een heel wagenpark aan splinters rijden, om via moord en halfdoodslag uiteindelijk bij zijn CIA-bazen terug te komen. Die manipuleerden Bourne tot eigen creatie, om hem als agent in te kunnen zetten.

Moraal van het verhaal: dat iemand die jouw geschiedenis in handen heeft, jouw handelen kan controleren. Het is maar een Hollywood-film. Maar beslis vandaag voor jezelf eens hoeveel gewicht je aan die observatie wilt toekennen in relatie tot hoe je jezelf en je omgeving ziet..

Zo kun je ook feiten en observaties die in zichzelf waar zijn, echt gebeurd en werkelijk plaatsvindend, belachelijk maken door de context waarin je ze presenteert. Als het ‘maar een Hollywoodfilm is’, dan krijg  je met name van mensen met intellectueel en fatsoenlijk zelfbeeld direct de wind van voren: Huhu, compulottetheorieeee Hollywoodfilm. De beste waakhond tegen vrijdenken is sociale druk. Dus maak een vrouwelijke cultuur waarin sociale druk- het massagemiddelde- bepaalt wat waar mag zijn en ethisch, en hupzodiegaat.

Wanneer je in een regime leeft waarin half geschoolde nep-intellectuelen tot verkondigers der ‘waarheid’ zijn gemaakt (journalisten) die de sociale druk bepalen, en op basis waarvan politici hun agenda samenstellen en Cameravragen stellen….Stel dat je onder zo’n juk zou leven :-)

En zo kun je ook legitieme kritiek op multinationals belachelijk maken, door clubs te financieren die jouw bekritiseren die in het oog van media belachelijk lijken. Bestaat voor zo’n deceptie-strategie ook een officiële naam? Of door waar gebeurde feiten met absurditeiten te mengen.

Bestaat voor de volgende tactiek ook een officiele naam? Het opzetten van een politieke stropop als de Links-Rechts-tegenstelling, zodat het klootjesvolk wat wederzijds loopt te kijven en energie verbrandt, terwijl de werkelijke macht ondertussen Linksom of Rechtsom haar agenda doorduwt. Macht is immers macht, een natuurkracht en de natuur maalt niet om stemgedrag.

Bestaat daar een officiële theoretische naam voor?

  • Wie het weet: comments below, en nogmaals: reageer onder eigen naam of reageer niet. Ik ben niet in je klacht of mening geïnteresseerd, al die meningitis en gevoelskreten. Wat je ‘vindt’ dat breng je maar bij de politie.  Reageer alleen wanneer je nieuwe links, boektips of ideeën te melden hebt die mij en andere lezers kunnen verrijken.