Trump haalt winnaar Climate Denier Award als energieadviseur

trumpcramer

Kevin Cramer, een Republikeins lid van Congress namens frackingstaat North-Dakota is door Donald Trump aangewezen als energieadviseur. Wat dat betreft is het nog maar uitzingen tot 8 november aanstaande tot we na 30 jaar zijn verlost van een van de grootste wetenschappelijke fraudes ooit.

Hoera!

Het mooie van dergelijke awards is dat je dan meteen weet wie een goede peer is en wie niet. Milieubeweging bedankt!

PS Ik werk aan een boek over Donald Trump en de revolutie die hij ontketent.

Door | 2016-05-16T10:53:50+00:00 16 mei 2016|4 Reacties

4 Reacties

 1. oebele bruinsma 16 mei 2016 om 17:29- Antwoorden

  Cramer, het klinkt als een afstammeling van een nuchtere nederlander; kan slechter.
  Als tekenen aan de wand op basis van ” the Media is the message” zijn er drie interessante doorbraken in film vorm: Clintons: the cash, Climate Hustle, en England Brexit. Ik ben benieuwd naar de impact op het liberaal democratische (DDR=controle) denken.

 2. rembie 16 mei 2016 om 19:59- Antwoorden

  Don’t get your hopes up Hajo. Ik zie in Trump zo iets als de Amerikaanse versie van Fortuyn. Dus verwacht ik ook een dito scenario. OK, niet per se een moord natuurlijk. Het netto eindresultaat zal vergelijkbaar zijn met wat er in Nederland gebeurde: de politiek zal nooit meer hetzelfde zijn na Trump. Maar beter? Ik denk het niet. Na fortuyn heeft de politiek alleen maar aan geloofwaardigheid ingeboet. Een soort totale ontmaskering door zwakte en absurdisme. Er is niets beter geworden. Of het moet zo zijn dat je het totale failliet van de parlementaire politiek als winst ziet, want wie nu nog uit die hoek iets goeds voor de toekomst verwacht is gewoon niet goed snik. De oplossingen komen ergens anders vandaan, moeten in de samenleving zelf worden ontwikkeld. Als je dat bedoelt met revolutie, dan ben ik benieuwd naar je boek.

  • Tije 17 mei 2016 om 21:30- Antwoorden

   Met als verschil dat de gevestigde orde ongenadig hard van zich af zal slaan, waar geen kruid tegen gewassen is, zelfs Trump niet.

   • Erik 17 mei 2016 om 23:56- Antwoorden

    Ik denk dat president Trump een beleid zal gaan voeren dat op dat van Reagan lijkt. Een mild beleid, ontdaan van alle huidige ronkende verkiezingsretorieken.
    Ik denk dat zijn aanpak van het klimaatbeleid ook mild en redelijk zal zijn. Wel zal zijn urgentie aanzienlijk minder groot zijn, en zal het extremisme geleidelijk verdwijnen, waarbij de goede milieu zaken zullen overblijven. Ik verwacht ook veel pensioneringen van huidige alarmistische kopstukken.
    Maar ik ben een optimist.

Geef een reactie