2016-10-24-10-07-10

Jij een gesigneerd exemplaar van het leukste politieke boek van 2016? Of zelfs met een persoonlijke opdracht? Het kan! Nog 15 dagen en 15 nachten kopt het onmisbare Drudgereport.com vanochtend. Breitbart.com en Realclearpolitics.com zijn onmisbaar om het op en neer van de peilingen te volgen. De race is nog niet gelopen.

Lees juist deze laatste spannende dagen Donald Trump en Bernie Sanders – Amerikaanse Lente 2016. Mijn eerste non-fiction boek, waarvan Theo Wolters zegt:

Hajo’s boek is een echte aanrader voor wie meer van de VS wil begrijpen. Het bevat een zee aan uitstekende informatie over dit bijzondere land, bijna altijd in historisch perspectief geplaatst en voorzien van uitgebreide quotes en bronvermelding. Je komt natuurlijk ook alles te weten over de de belangrijke reden van het succes van Trump en Sanders, en over de persoonlijke achtergrond van beiden. Het is vlot geschreven en leest prettig: kopen dus!

Derk-Jan Eppink:

Dag Hajo, Net terug van vakantie vind ik jouw boek in de bus. Erg leuk. Dank. Ook juist thema. Zowel de oude Sanders en de al even weinig jeugdige Trump zetten een agenda die de hele wereld raakt en Europa in het bijzonder.
Alleen Europa weet het nog niet, althans zij die het behoren te weten. Prachtig werk dus. Groet Derk Jan

En het leuke is: de rol van Sanders is niet eens uitgespeeld! Toen Paul Ryan hem aanviel, startte hij een crowdfunding actie om democratische kandidaten voor de Senaat te steunen. Dat heeft miljoenen opgeleverd. Als de Democraten de Senaat winnen wordt Sanders waarschijnlijk voorzitter  van de Senate Budget Committee. Misschien wel een machtigere functie dan President. De globalistische Republikeinse Speaker of the House Paul Ryan wordt waarschijnlijk door het Trump-kamp gewipt ongeacht of Trump president wordt of niet. We hebben dus sowieso een politieke revolutie. Zelfs Hillary Killary is nu tegen TTIP.

Een van de meest intelligente recente commentaren is van Gilad Atzmon op The Truthseeker. Hij besluit met…

Donald Trump is merely a vehicle. It doesn’t really matter whether Trump will be the next president or not. The call for a radical social change has been established. It is now becoming aware of itself.

Dat is denk ik echt wat er gaande is. Na een paar decennia materialistische graaicultuur en brood en spelen beginnen de geesten weer rijp te worden voor politieke agitatie. Ik ben van 1966. En daarom mijn hele leven rechts en politiek apathisch geweest. En nu tijdens het schrijven van mijn boek ben ik links geworden. Links in de zin van vóór het volk en tegen de oligarchie. Links in de zin van voor (Forum voor) Democratie met hoofdletter en tegen de zakkenvullende elite. Groen is poen. Dat wisten we al. Groen is ook een watermeloen en dus is rood ook poen. En het liberale blauw? Ook poen alleen dat rijmt niet.

Hier alvast de laatste pagina van mijn boek:

schermafdruk-2016-10-24-10-37-22

En dan nu de oproep om allemaal massaal boeken te bestellen door een donatie te doen aan Climategate.nl die hoger is dan de 19.90 euro boekenprijs en de 3,65 euro porto. Laten we voor het gemak zeggen plus gewatteerde envelop 25 euro. Elke donatie van minimaal 25 euro via het formulier onder dit artikel, zorgt ervoor dat je binnen twee werkdagen het boek gesigneerd thuis hebt. Vanaf 40 euro voeg ik er een persoonlijke unieke opdracht aan toe. Voor 250 euro kom ik het boek persoonlijk langs brengen. En voor 750.000 euro geef ik een speech van twintig minuten aan een groep bobo’s van jouw keuze plus gigantische invloed in Den Haag via de mensen die ik ken. Nee, zeg nu zelf: Bill Clinton blijft gewoon de grootste held verkrachter ooit. En ik heb gisteren Hillary’s America van Dinesh d’Souza gezien op iTunes: dan weet je hoe klein het verschil is tussen Bill en Hillary en Bonnie en Clyde.

Koop het boek zodat je veel meer context hebt juist in de pijnlijke situatie dat Hillary zou winnen. Mijn prognose is dat Trump in tegenstelling tot Bernie Sanders zijn beweging niet in de steek zal laten en dat hij vol door zal strijden met alle middelen die hij heeft binnen de partij van Lincoln en op straat met de massa’s die hij op de been brengt. Dus of hij nu wint of verliest: you ain’t seen nothing yet!

Als je hieronder doneert krijg je een mail met het verzoek je postadres te sturen. Het boek komt dan binnen 24 uur naar je toe!

[do_widget donaties]

contact

contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dank!