Doneer nu en ontvang gesigneerd exemplaar Amerikaanse Lente 2016

2016-10-24-10-07-10

Jij een gesigneerd exemplaar van het leukste politieke boek van 2016? Of zelfs met een persoonlijke opdracht? Het kan! Nog 15 dagen en 15 nachten kopt het onmisbare Drudgereport.com vanochtend. Breitbart.com en Realclearpolitics.com zijn onmisbaar om het op en neer van de peilingen te volgen. De race is nog niet gelopen.

Lees juist deze laatste spannende dagen Donald Trump en Bernie Sanders – Amerikaanse Lente 2016. Mijn eerste non-fiction boek, waarvan Theo Wolters zegt:

Hajo’s boek is een echte aanrader voor wie meer van de VS wil begrijpen. Het bevat een zee aan uitstekende informatie over dit bijzondere land, bijna altijd in historisch perspectief geplaatst en voorzien van uitgebreide quotes en bronvermelding. Je komt natuurlijk ook alles te weten over de de belangrijke reden van het succes van Trump en Sanders, en over de persoonlijke achtergrond van beiden. Het is vlot geschreven en leest prettig: kopen dus!

Derk-Jan Eppink:

Dag Hajo, Net terug van vakantie vind ik jouw boek in de bus. Erg leuk. Dank. Ook juist thema. Zowel de oude Sanders en de al even weinig jeugdige Trump zetten een agenda die de hele wereld raakt en Europa in het bijzonder.
Alleen Europa weet het nog niet, althans zij die het behoren te weten. Prachtig werk dus. Groet Derk Jan

En het leuke is: de rol van Sanders is niet eens uitgespeeld! Toen Paul Ryan hem aanviel, startte hij een crowdfunding actie om democratische kandidaten voor de Senaat te steunen. Dat heeft miljoenen opgeleverd. Als de Democraten de Senaat winnen wordt Sanders waarschijnlijk voorzitter  van de Senate Budget Committee. Misschien wel een machtigere functie dan President. De globalistische Republikeinse Speaker of the House Paul Ryan wordt waarschijnlijk door het Trump-kamp gewipt ongeacht of Trump president wordt of niet. We hebben dus sowieso een politieke revolutie. Zelfs Hillary Killary is nu tegen TTIP.

Een van de meest intelligente recente commentaren is van Gilad Atzmon op The Truthseeker. Hij besluit met…

Donald Trump is merely a vehicle. It doesn’t really matter whether Trump will be the next president or not. The call for a radical social change has been established. It is now becoming aware of itself.

Dat is denk ik echt wat er gaande is. Na een paar decennia materialistische graaicultuur en brood en spelen beginnen de geesten weer rijp te worden voor politieke agitatie. Ik ben van 1966. En daarom mijn hele leven rechts en politiek apathisch geweest. En nu tijdens het schrijven van mijn boek ben ik links geworden. Links in de zin van vóór het volk en tegen de oligarchie. Links in de zin van voor (Forum voor) Democratie met hoofdletter en tegen de zakkenvullende elite. Groen is poen. Dat wisten we al. Groen is ook een watermeloen en dus is rood ook poen. En het liberale blauw? Ook poen alleen dat rijmt niet.

Hier alvast de laatste pagina van mijn boek:

schermafdruk-2016-10-24-10-37-22

En dan nu de oproep om allemaal massaal boeken te bestellen door een donatie te doen aan Climategate.nl die hoger is dan de 19.90 euro boekenprijs en de 3,65 euro porto. Laten we voor het gemak zeggen plus gewatteerde envelop 25 euro. Elke donatie van minimaal 25 euro via het formulier onder dit artikel, zorgt ervoor dat je binnen twee werkdagen het boek gesigneerd thuis hebt. Vanaf 40 euro voeg ik er een persoonlijke unieke opdracht aan toe. Voor 250 euro kom ik het boek persoonlijk langs brengen. En voor 750.000 euro geef ik een speech van twintig minuten aan een groep bobo’s van jouw keuze plus gigantische invloed in Den Haag via de mensen die ik ken. Nee, zeg nu zelf: Bill Clinton blijft gewoon de grootste held verkrachter ooit. En ik heb gisteren Hillary’s America van Dinesh d’Souza gezien op iTunes: dan weet je hoe klein het verschil is tussen Bill en Hillary en Bonnie en Clyde.

Koop het boek zodat je veel meer context hebt juist in de pijnlijke situatie dat Hillary zou winnen. Mijn prognose is dat Trump in tegenstelling tot Bernie Sanders zijn beweging niet in de steek zal laten en dat hij vol door zal strijden met alle middelen die hij heeft binnen de partij van Lincoln en op straat met de massa’s die hij op de been brengt. Dus of hij nu wint of verliest: you ain’t seen nothing yet!

Als je hieronder doneert krijg je een mail met het verzoek je postadres te sturen. Het boek komt dan binnen 24 uur naar je toe!

[do_widget donaties]

contact

contact

Dank!

Door | 2016-10-28T10:43:09+00:00 24 oktober 2016|11 Reacties

11 Reacties

 1. Hajo Smit 24 oktober 2016 om 11:04- Antwoorden

  Zie hoe hoe de recente ABC poll waarin Hillary +12 staat waarschijnlijk het resultaat is van oversampling van Democraten en minderheden: http://www.zerohedge.com/news/2016-10-23/new-podesta-email-exposes-dem-playbook-rigging-polls-through-oversamples

 2. jan berends11 24 oktober 2016 om 11:29- Antwoorden

  Ik dacht leuk, dat boek koop ik. Tot aan bijna het einde van je stuk met de opmerking over Bill Clinton. Dan toch weer dom schelden. Dat heeft een intellectueel als jij toch niet nodig?
  Dus helaas ik hou die 25 euro in de pocket.

  • Hajo Smit 24 oktober 2016 om 11:52- Antwoorden

   Mag ik je dan verzoeken 5,99 uit te geven en die film Hillary’s America te bekijken? Als je die film gezien hebt weet je dat Bonnie & Clyde nog zacht uitgedrukt is. Het is eerder Al Capone, maar die werkte niet met zijn vrouw als partner in crime. Maar het gaat ook breder: de film laat zien hoe de hele Democratische partij sinds Andrew Jackson een racket is. De simpele strategie van elke oplichter volgend:

   1) Verzin een (duivels) plan
   2) Rekruteer mensen
   3) Voer uit
   4) Als de oplichting ontdekt wordt: blijf hardnekkig ontkennen
   5) Ga terug naar 1 en verzin een nieuw (duivels) plan

   Als je de film teleurstellend vindt, betaal ik je de 5,99 huurkosten terug (op via itunes kun je hem zien op je Mac).

 3. jan berends11 24 oktober 2016 om 12:13- Antwoorden

  Ik heb het niet over Trump of Clinton maar over jou.

  • Hajo Smit 24 oktober 2016 om 14:48- Antwoorden

   Ik niet. Ik ben geen narcist. Het gaat me om de toekomst van de menselijke samenleving. Jou ook?

 4. jan berends11 24 oktober 2016 om 15:50- Antwoorden

  “Het gaat me om de toekomst van de menselijke samenleving”. Wat een dooddoener Hajo. Dat wil toch ieder weldenkend mens.

 5. Rypke 24 oktober 2016 om 18:53- Antwoorden

  Ari Berends wat zeik je dan…Je wilt polariseren terwijl we dus constateren dat wij globaal gezien het zelfde willen, alleen ben je nog zo gehersenspoeld dat je de weg er naartoe anders wilt zien en aan ons wilt opdringen via je weinig intelligente commentaren

  • jan berends11 25 oktober 2016 om 09:07- Antwoorden

   Rupke, wat zeik jij nou over polariseren. Als het niet bestaan had was jij de uitvinder geweest.

 6. Wiersma 25 oktober 2016 om 01:55- Antwoorden

  America: ppffff…

  What the world thinks America does…

  http://ct.perceptionvsfact.com/ol/pf/se/i60/2/9/1/frabz-AMERICA-What-Japan-thinks-I-do-What-Korea-thinks-I-do-What-Vietn-5b252d.jpg

  Komt ie nog maar weer eens: Mister Hitman Himself.
  https://www.youtube.com/watch?v=m-dsiufhMu0

  En vrouwen in de politiek is al helemaal een ramp, en bovenal als het ouwe wieven zijn en boven-bovenal als ze zelf geen kinderen hebben. Zoals Merkel.

  Want dan slaat het ‘verzorgings-gen’ op tilt. Willen ze alles doodknuffelen, ook al zijn het jihadisten. Compleet totale tunnelvisies met maar een doel: de maakbare samenleving als je maar ‘genoeg liefde geeft’. Yeah right.

  ‘Krachtwijken en kansenpareltjes’ dat soort Orwelliaans geblaat krijg je dan.

  Met Clinton kun je er bijna vergif op innemen dat het in no time WWIII wordt.
  Want dan wil ze ‘het vrije westen’ bevrijden van de ‘dictator Putin’.

  En Putin beschuldigen van een (niet door het volk/media te bewijzen) ‘computer hack’ op het Pentagon oid is al genoeg om met bmmen tegaan gooien.

  Amerika. Dat land is sinds 1776 222 van de 239 jaar dat het bestaat in oorlog.
  Dat is nog eens een ppm gehalte! Kan CO2 niet tegenop!
  50% van hun belastingen gaat op aan het Militair Industrieel Complex.

  Geen wonder dat dat land wel ALTIJD in oorlog moet zijn!
  Dat komt overeen met dat drankje in de film Idiocracy waar ze planten mee besproeiden maar die niet wilden groeien. Why? ‘It has electrolytes in it’!

  En gewoon water geven zou het halve land werkloos maken want iedereen werkte zo’n beetje voor die fabriek. En DUS zal Amerika niet zo gauw stoppen met oorlog voeren, vooral BUITEN de eigen grenzen, far away, because it’s jobs, jobs, jobs!
  America IS al Idiocracy.

  En aan Hillary (en Merkel) heeft de EU de asieltsunai te danken.
  Bengazi, moord op Gadaffi (‘dictator’ remember?) , steunen van ISIS etc etc etc etc

  Kort door de bocht: stap 1: Saddam vermoorden.
  Gevolg, hele leger bestond niet meer, ontslagen/werkloos, ging op rooftocht naar Libie om daar olie te stele in Bengazi.
  Gadaffi wilde die lui er uit knikkeren, Clinton zegt: genocide op eigen volk! R2R, no-flyzone, ‘arabische lente’ regelen, en toen gingen die lui naar Syrie en begon het spel overnieuw.
  Ene keer heten ze ISIS, dan weer ‘vrije syrische leger’, dan weer ‘rebellen’, dan weer ‘gematigde rebellen’, dan weer Al Nushra, dan weer Al Qaida, etc etc etc etc etc.

  Wat die ouwe wieven kennelijk niet begrijpen is dat er landen zijn waarin democratie nog niet goed werkt. Of nooit zal werken. Islam is daar wel een hoofdreden in.
  Eer (waar ze wel 11 woorden/begrippen voor hebben) is daar super belangrijk. Evenals kinderen, hoe meer kinderen, hoe meer status.

  Is islam te verenigen met westerse waarden opvattingen? No way.
  Vergeet die maakbare samenleving.

  By the way ik heb een arabische vriend, ex-islam, die dus moest vluchten (nog steeds) voor zijn eigen familie, want eerwraak. Savehouse, dat soort dingen.
  Maar goed, daar leer ik veel van. Of laat ik het anders zeggen: dingen waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden… en ik denk de meeste westerlingen niet. Maar het cultuurverschil is huge.

  En toch ook: ooit is daar de beschaving begonnen. Het buikdansen. Sheherazade.
  Humor. Maar daar is NIETS meer van over. Evolutionair keihard achteruit geboerd.
  Als je dat gaat importeren, wel, wat krijg je dan?

  Als Hillary potus wordt, dan zou ik uit voorzorg maar wat blikken bonen in gaan slaan.
  Kijk, Trump is ook een ongeleid projectiel, maar die wil dan tenminste vriendjes worden met Putin. Ik denk dat Trump wel respect heeft voor Putin.

  Met Trump is er een klein kansje dat de ‘perpetual war’ eindelijk eens doorbroken wordt. Aan de andere kant is de maakindustrie in the US ook zo goed als dood.
  Kent u nog een product waar ‘Made in the USA’ op staat?

  Tja, op een JSF… en overig oorlogsmaterieel… Big Mac… KFC..

  De EU betaalt wel een immens hoge prijs voor het feite dat de US Hitler financierden en van olie voorzagen Europa bevrijd hebben en nadien alle Duitse oorlogswetenschappers hebben binnengehaald.

  De EU is niks meer dan een vazal staat van de USA. En NL niks meer dan een vazalstaat van een vazal staat.
  Lood maakt meer kapot dan je lief is. Of het nou naar je toekomt in de vorm van een kogel op snelheid, of je het als specerij door je voedsel -wordt ge- mengt: het is hoe dan ook dodelijk.

  Misschien kan Trump die ‘export van lood’ eens stoppen. Want ze geven het nog eens gratis weg ook. Dat is noch economisch verantwoord noch kun je dat scharen onder ‘ontwikkelingshulp’.

  En dat ‘lead for oil’ exchange programma levert ook nogal wat collateral damage op, kan toch niet de bedoeling zijn van deze economische ‘democratie’. Toch?

  Dus Trump, zet hem op, stop die onnodige lood-export, en Hillary ga eens babysitten en zielige kittens knuffelen! Je hebt inmiddels genoeg mensen vermoord, geniet ervan, je bent écht een psychopaat toppertje, maar nou oprotten sokken breien of zoiets.

  Maar goed,

 7. Rypke Zeilmaker
  Rypke Zeilmaker 25 oktober 2016 om 11:46- Antwoorden

  Zie Ari Berends: a. reageer gewoon als Ari Berends, je echte naam, tenzij je als Berends11 geboren bent. En b. je komt hier enkel aandacht op jezelf vestigen als een klein kind, waar komt die behoefte vandaan?

  Je hebt de mogelijkheid hier op ons blog iets constructiefs bij te dragen. Ik heb welgeteld 1 waardevolle bijdrage van je gezien: kijkcijfers die je vergelijkt, je voegde informatie toe in de discussie die niet direct betrekking had tot jouw hang naar een hoger plaatsje in de sociale pikorde

  Bevrijd jezelf van die dierlijke neiging en kom als een beter mens nog eens terug

 8. ducdorleans 26 oktober 2016 om 20:33- Antwoorden

  is het ook mogelijk een “internationale” betalingswijze bij te voegen ? …

  mastercard ? … paypal ? …

  ik ken de voorwaarden niet, maar met de voorgestelde banken dien ik een overschrijving te doen .. (geen “echt” probleem, alleen wat moeilijker …)

  tia

Geef een reactie