https://www.youtube.com/watch?v=e8chEy9rwL4

Vijftien jaar nadat mainstream-media Pim Fortuyn vermoordden via demonisering (‘extreem rechts’), staat in Amerika een eigen variant op Fortuyn op. Die tourt succesvol college-campuses rond in kruistocht tegen slachtofferschap, Islam en Politiek Correcte discussie-verstijving: Milo (met Griekse achternaam), Senior Editor van Breitbart.

Dat is het altmedium dat- dejavu- volgens onze mainstream-demoniseringsfabrieken  alweer ‘extreem rechts’ is. En waar dus de vrolijke dampen van de gaskamers uit omhoog walmen. Het bekende geneuzel van moreel en intellectueel failliet subsidieslurpend Nederland, dat de aandacht van de eigen totalitaire gezindte moet afleiden.

Milo is een Britse homo en katholiek die zich The Dangerous Faggot noemt, die de Amerikanen helpt om de totalitaire politieke correctheid af te schudden. Hij helpt de Amerikanen als een soort ‘Europees politiek vluchteling’ waar een Islamiet nu burgemeester van London is. Omdat hij als homo die je van kilometers als zodanig identificeert de opkomst van een totalitair systeem als de Islam vreest.

Het verschil met Wilders- die voor een Hollandse molen poseert en het gevaar loopt zelf humor te worden- is dat Milo humor als wapen heeft. Hij ziet in, wat mij na 7 jaar altmedium Climategate ook opviel: het laatste waarin onze opponenten zijn geinteresseerd is inhoudelijke argumentatie, ze willen je enkel onderuit halen en zichzelf verheffen.

Die lege huls kun je alleen via de eigen wapens ontmaskeren: schelden en humor.

Zie hoe onze onkreukbare Crok, de meest integere persoon die ik ken-poogde een klimaatdiscussie te openen, maar enkel persoonlijk door het slijk werd gehaald. De fanatiekste klimaatgelovigen, zijn het minste geïnteresseerd in een inhoudelijk debat over zowel wetenschap als oplossingen. Het zijn totalitaire types.

Niet meer mogen lachen om iemand’s standpunten of gekwetste gevoelens, dat is ook een kenmerk van een totalitair klimaat. Daarom ‘Fuck your feelings’. Net als ‘je moet mijn mening respecteren’, waarbij de opponent zichzelf als mens als onderwerp van discussie maakt in plaats van het topic: ook dat is subjectivering, bedoeld om discussie dood te slaan.

Wat ben jij slecht mens, dat je mijn mening aanvalt. Het ontwijken van argumentatie over aannames wordt zo zelfs als ‘respect hebben’geprofileerd. Zo maken ze iedere discussie ook automatisch ad hominem. ZO zal deze column ook instant geïnterpreteerd worden.

Het Koffiebar-Communisme, de autoritaire hoeders der beschaving met blinde vlek voor eigen totalitaire trekken

Het Koffiebar-Communisme, de autoritaire hoeders der beschaving met blinde vlek voor eigen totalitaire trekken. De onvermijdelijkheid van De Geschiedenis staat aan hun kant en De Planeet= kop houden en doen wat wij voorschrijven

Revolutie van onderop
Ook zonder Trump was er al een revolutie van onderop gaande tegen de corrumpering van onderwijs, academia en media met autoritaire levensbeschouwing; waarvan de klimaatbeweging ook deel uitmaakt, met hun CO2-budget per burger, hun energiespionagemeter en hun lastenverzwaringen.

Bovenstaand interview met Dave Rubin – opgenomen in maart dit jaar- kun je mooi afkijken.

Dave Rubin is progressief-libertair. Met het verschil dat hij van eerlijkheid en argumenten houdt, en dus niet van regressief links is. Milo geeft een mooie politieke scheidslijn weer, die de rechts-links-karikatuur bijstelt bij de actualiteit. De politieke lijn loopt tussen autoritair en libertair.

Zzzzzz, De Correspondent kreeg een miljoenensubsidie voor deze meuk

Zzzzzz, De Correspondent kreeg een miljoenensubsidie voor deze meuk

Koffiebar-communisme vermomd als ‘hoeder der geleerdheid en beschaving’
Als archetypisch voorbeeld van het existentiële WAAROM van Milo’s succes (en Trump) tonen we hier de opiniediarree van koffiebar-communist Rutger Bregman van de afdeling Bezorgde WereldBurger-zaken. Tevergeefs zoek je naar een analyse die enige grond heeft in de realiteit, buiten wat geijkte massamedia dan opdienen. Alles komt uit een virtuele wereld.

We zien weer het belegen morele superioriteitsausje en beroep op autoriteit van wetenschapperig klinkende kwesties. De Bezorgde Wereldburger hult zich altijd in academisch klinkende frases, niet omdat hij in wetenschap is geïnteresseerd maar omdat dit hem een gevoel van autoriteit over anderen moet geven.

Het gaat mij hier niet om Bregman persoonlijk, ik noem hem geen slecht mens: hooguit is zijn schrijfschrijf over datum, maar dankzij subsidies krijgen meer mensen dat te lezen. Omdat de ongekozen bureaucratie daar belang bij heeft, die Bregman subsidieert. En hij is inwisselbaar voor een mentaliteit die ik typeer als koffiebar-communisme. Het zelfde vind je ook bij NRC Damesblad-columnisten die de eigen 5 voor 12 bioklok verwarren met planetaire urgentie.

Klimaatbezorgdheid is vrij vertaald uit het Autoritairiaans: ‘De Natuur geef Mij absoluut onbetwist gelijk en jij moet je kop houden’. Van de Bezorgde Burger die zijn emotie tot maat van alle dingen maakt.

Waar haalt De Correspondent de mosterd? Bij mainstream-media die voor Hillary Clinton campagne voerden. De non-existente hate crimes die zij uitvergroten, wat vooral door Hillary Supporters en door psychopaat George Soros betaalde protestclubs begaan, waarna vooringenomen media daar de lens op leggen.

Soms kun je het gewicht van de geschiedenis in je maag voelen. (Oh Rutger, Jouw Gevoel, dat zal ik dan zeker moeten respecteren, nee, Fuck Your Feelings over het paard getilde flikker)

Toen ik vorige week woensdag opstond en m’n laptop openklapte, voelde ik het zoals velen, alsof je (=Ik, samen 3 maal Ik in 1 zin om zijn bovenmatige zelfinteresse te onderstrepen, Rutger, je bent een niets betekenend suf metromannetje go fuck yourself) de avond ervoor een nare ruzie hebt gehad. Natuurlijk, er zijn al genoeg stukjes getikt door rijke, witte mannen (= de bekende zelfverheffing via socialisme, racisme en seksisme- 3 x schelden RZ) die zeggen dat het allemaal wel mee zal vallen.

‘It’s going to be okay,’

Maar dat is, sorry, echt gelul. Het wordt niet ‘okay’ voor de miljoenen Amerikanen die hun zorgverzekering  dreigen te verliezen. Het wordt niet ‘okay’ voor de immigranten en moslims die een golf van haat en geweld over zich heen krijgen. (al die moslims die onthoofd worden in de VS RZ)

Het wordt niet ‘okay’ voor de massa’s die gedeporteerd zullen worden. (de gaskamer-metafoor zonder dat er ook maar iets is gebeurd RZ)

Het wordt niet ‘okay’ voor het klimaat waarvan Trump de thermostaat omhoog draait. (Lees liever de bedachtzame ecomodernist Ted Nordhaus, als Trump inzet op kernenergie bereikt hij meer emissiereductie dan jaren groene subsidieplannetjes onder Obama)

En het wordt ook niet ‘okay’ voor de banken, die weer zwaar gedereguleerd worden waardoor een nieuwe crisis dreigt. (….was het niet onder Bush en Obama dat kunstmatige renteverlagingen de bubbel hielpen opblazen? RZ)

En dat is nog niet alles. Vorige week werd Stephen Bannon, de oud-directeur van de extreemrechtse nieuwssite Breitbart, door Trump aangesteld als topstrateeg. (Rutger, verzin eens iets beters dan die echo van ’45)

https://www.youtube.com/watch?v=Q3K1pGN-O8I

Subsidiebehoud BV
Na deze antropologische excursie in de burelen van subsidieslurpend Nederland dat haar aanzien ziet verdampen, terug naar ons Pro Deo platformpje. Beter kunnen we de intellectuele leegte, wereldvreemdheid en verwaandheid van het koffiebar-communisme niet samenvatten, de over-datum-schimmellucht van die ‘Hoeders der Beschaving’/Bewakers der Subsidiepotten.

De zoveelste Hitler-Trump-vergelijking in een quasi-geleerde vermomming met een vleugje Onvermijdelijkheid van de Geschiedenis. Niet de zaak zelf interesseert ze. Kennis dient enkel voor hen, om zichzelf bevoegd te voelen anderen de wet voor te schrijven. Precies waarom de Trump-revolutie van onderaf werd gesteund. Wat mensen zo beu zijn, godgruwelijk zat, de wet voorgeschreven krijgen door zo’n over het paard getild snotjong.

https://www.youtube.com/watch?v=p8Ux5b6YM9A

Ze zetten je dan- net als hun politieke geestverwanten- in een opinie-asylum, gij zijt gek/dom en de vele andere vermommingen van ‘shut up’, als seksist, racist, white supremacist. Het primaat op schelden eisen ze zelfs op. Alleen mag het beslist niet zo heten: want dit heet bij hen ‘argumenteren’, iemand door het slijk halen met intellectualistisch klinkende ismes.

Net werd ik nog een Nazi genoemd door zo’n Liberal die zichzelf plots in de sociale rangorde geklommen voelde omdat hij bij een Tindertoiletje een kind had verwekt. Met ‘Trump is Gek’ meende hij de wereld te verklaren. Zo, nu heeft uw boze blanke man met Freudiaanse complexen toch afdoende geillustreerd: dit is een lege huls.

Linkse regressie

Democratische Deutsche Republik.  Regressiepolitiek in vooruitstrevend sausje met autoritair luchtje

Bezorgde WereldBurger-dictatuur
Het Koffiebar-Communisme samengevat: wij hebben de beschaving in pacht en wij zijn goed omdat we subsidiabel zijn. Wie door onze ijdelheid vermomd als intellect prikt die is gek/dom en de vele scheldwoorden die ze bezigen om je het zwijgen op te leggen: seksist, vrouwenhater, homofoob, Nazi, racist, Islamofoob en de vele constructies die hun gebrek aan zelfrelativering vooral demonstreren.

Ze grijpen ieder onderwerp aan- of het nu gekwetste Zulu’s door klimaatverandering, of onderdrukte Eskimo-Lesbiennes- om hun eigen autoritaire wellust te botvieren. En daarom nemen ze het ook zo op voor de Islam: dat is even totalitair, soort zoekt soort. Adolf Hitler had ook een Moslim-leger.
https://www.youtube.com/watch?v=QVJo-3JbCdY

En zo heeft ook de Bezorgde Wereldburger zijn digitaal beschikbare moslim-leger van permanent gekwetsten in hoogste staat van paraatheid. Bij iedere maal dat hij zijn Hogere Gevoelsleven etaleert kan hij/zij die Middeleeuwse koppensnellers uit de hoge hoed toveren, als morele superioriteits-commando’s die het Bezorgde Burger-imperium over ons uitrollen. Vanuit de Amsterdamse koffiebar, nippend aan een muntthee met honing of ‘caffee latte’.

Een stel over het paard getilde regressief linkse snotjongens.

Milo is juist daarom succesvol, mensen prikken door die hypocrisie, zijn dat zat. Hij weet dat zijn tegenstanders geen intellectuele interesse hebben noch werkelijk talent, ze willen helemaal niet argumenteren maar je onderdrukken, neer halen. Alleen de lach, sarcasme, satire en spot helpt om die lege hulzen te detoneren.

Zodra je met ze meegaat ‘nou ik ben geen seksist/racist hoor, maar….’ dan ben je al in het defensief en rijp voor de sloop. Overigens, die revolutie van onderop die Trump verkoos, die zal onafhankelijk van Leiders met korte en lange IJ moeten plaatsvinden. Zie James Corbett daarover.

Zo, nu heeft uw Freudiaans gemankeerde boze witte man wel weer genoeg lopen procrastinaten. Tijd om eens wat betaald werk te verzetten. Of nee, laat ik al mijn ‘boosheid en frustraties’ (u zijt gek) er eens afrennen. Lekker het bos in en trainen.