Witte Huis website

Vele aanhangers van de menselijke broeikashypothese (AGW = ‘Anthropogenic Global Warming’) hebben destijds geschokt gereageerd op de uitlatingen van presidentskandidaat Donald Trump, die klimaatverandering een hoax noemde. En vele media gingen daarin mee.

Er werd nochtans gesuggereerd dat de soep niet zo heet zou worden gegeten als hij werd opgediend. En het bezoek van Al Gore aan de Trump Tower werd uitgelegd als zou Trump aan het terugkrabbelen zijn.

Welnu, het ziet er niet naar uit, zoals ik al eerder in het interview met Hajo Smit (zie rechtsboven) heb uitgelegd. Op het moment dat Trump het Witte Huis betrok, verdween een verwijzing naar ‘Climate Change’ als een van de grootste bedreigingen van de mensheid abrupt van het scherm. (‘A Historic Commitment to Protecting the Environment and Addressing the Impacts of Climate Change’)

Onder de titel, ‘Friday Funny – “gone in an instant” – climate edition’, berichtte Anthony Watts op WUWT daarover het volgende:

At 1200PM EST today, Donald J. Trump took the oath of office and was sworn in as the 45th President of the United States. At that same instant, the domain whitehouse.gov was switched, and in an instant, the climate change page which used to be front and center on the main whitehouse.gov web page, is no more. This side by side documents the change:

wh-climate-before-after

As Trump’s first order of business, he put up a page calling to end the worthless Climate Action Plan and the EPA’s “waters of the United States” draconian policy that turned puddles into protected waters.

You can hear the heads exploding already.

Aldus Anthony Watts.

Bron hier.

PS,

WUWT schonk eveneens aandacht aan het recente artikel van Frits Bolkestein in Elsevier: ‘About Intellectuals and Climate Alarmism.’

Dat gold eveneens voor de website van de GWPF.

Voor mijn eerdere bijdragen over klimaat en aanverwante zaken zie hierhier, hier, hier en hier.