https://www.youtube.com/watch?v=uSaAI3M51Jo

Elsevier slaat vandaag bij monde van de Londense minister van Buitenlandse Zaken met Donald Trump-kapsel Boris Johnson oorlogstaal uit tegen een kernmacht, de Russen die op ‘de pijnbank’ moeten vanwege steun aan ‘het moorddadige en bloeddorstige regime van Assad‘.

Zo dwingt men je met massamedia in een kamp, tot je verdacht bent als je nog het hoe en waarom durft te bekritiseren. Terwijl er buiten TV-beelden van een beperkt aantal massamedia verrassend weinig feiten bekend zijn van een oorlog op duizenden kilometers afstand.

Het eerste dat bij oorlog sneuvelt en de dwang tot groepsloyaliteiten kiezen- ook bij de ‘strijd tegen klimaatverandering’  is de waarheid. Iedereen tuint steeds opnieuw in de reeds 100 jaar beproefde propaganda-technieken (Bernays en Lippmann), waarin studie van de menselijke groeps-psyche werd toegepast om je de gewenste richting in te manipuleren.

Wie werkelijk gelooft dat de Amerikanen op morele gronden oorlog voeren…..Dat mensen het voor zichzelf gebruiken als rechtvaardiging en voor het zelfbeeld, dat is ook al zo oud als oorlogspropaganda.

…drie keer is scheepsrecht, op naar de wereldoorlog!

Lees verder op www.Interessantetijden.nl

serveimage-2

'onschuldige vrouwen en kinderen'.....Het werkte in 1917 ook al

‘onschuldige vrouwen en kinderen’…..Het werkte in 1917 ook al tegen Poetin, Saddam, Asssad, eh Keizer Wilhelm

serveimage-5

Print Friendly, PDF & Email