De oude achtergrond, de vuilstort bij Heerenveen

De oude achtergrond, de vuilstort bij Heerenveen

Interessante Tijden is nu een weekje in de lucht. Mijn oorspronkelijke achtergrond-afbeelding was veel spannender maar gaf mensen soms problemen met lezen. En het is toch wel aardig als je het kunt lezen, zo’n blog. Dus kijk maar even of je het zo beter kunt lezen in mijn laatste post over klimaat als Rechtse Hobby.

Omdat ik een aantal berichten van Interessante Tijden hier doorplaatste of aankondigde dachten enkelen dat mijn aangekondigde vertrek een 1 april-grap was.

Nee, helaas, of voor de mensen die dachten ‘heh heh, eindelijk’: gelukkig…

...natuurlijk blijf ik wel aan Climategate.nl verbonden

…natuurlijk blijf ik wel aan Climategate.nl verbonden

Het nieuwe weblog toont ook geredigeerd materiaal van blogs die ik hier reeds publiceerde. Zo heb je een mooie kans om uit de 2550 blogs die je afgelopen 7 jaar schreef te selecteren wat nog van blijvende waarde is. Een ratio van 1 op 10 zou al aardig zijn.

Veel materiaal blijft actueel en met wat redactie en actualisatie ideaal voor hergebruik. Recyclen is ook heel duurzaam. Het nieuwe blog geeft meer ruimte voor beeld, dat hier wel eens wat in de verdrukking kwam.

Bij aanvang van Climategate.nl dachten we dat met wat rede, bewijs en logica het maatschappelijk debat wel zou zijn bij te sturen. Dat was naïef. Waarheid in een door massamedia geïndoctrineerde maatschappij is wat de meeste miljoenen krijgt.

 

Lees daarom ook mijn samenvatting van 2 eeuwen Religie en Filosofie op Interessante Tijden, waarin ik in een woord of 600 (de maximale lengte op Interessante Tijden) de zaak toch aardig weergeef.

Ja, we leven in Interessante Tijden!

Print Friendly, PDF & Email