…geweldsverheerlijking en demonisering van andersdenkenden tot ‘Nazi’ is typisch Groen Links, en ook nog met 80 duizend euro subsidie betaald (Sargasso)

Met onderstaande Wageningse Droevendaal-foto’s- waar de Groen Linkse terrorist/moordenaar Volkert van der G woonde- toont Interessante Tijden het onschuldige gezicht, van aanstaande Regeringspartij Groen Links, een beweging met totalitaire trekken die ons naar de steentijd werpt. Maar dan via een Paleo-dieet met vlees noch vis.

Ik woonde zelf op Droef tussen de Wageningse wereldverbeteraars waar je als vleeseter streed voor Dierengerechten. Ik ken vooral de onschuldige kant. Maar de fascistische kant is er ook, zeker wanneer deze greep krijgt op Staatsmacht en publieke gelden.

Vadertje Staat en Moeder Aarde, een lekker stel
Groen Links heeft zogenaamde ‘idealen’, al snel ontaardend in kinderlijk eigenbelang waarvoor een ander (met zijn leven) moet betalen. Met Vadertje Staat (gewelddadige intimidatie) als partner van Moeder Aarde (mentale manipulatie). Meestal demoniseren ze andersdenkenden eerst als onmens (‘klimaatontkenner’, ‘Hitler’, ‘Racist’), zodat ook Thierry Baudet van Forum voor Democratie al beveiligers moet laten inhuren.

En als ze niet buigen voor manipulatie en intimidatie, komen ze mensen fysiek bedreigen. Of ze schieten je dood. Leuke club :-)

Waarna de rest dat dodelijk geweld vergoeilijkt (zie Groen Links-weblog Sargasso en de NPO) Zie hier ook het netwerk van Volkert dat gewoon gehandhaafd blijft op mainstream-posities, zoals afgebeeld in HP de Tijd in 2003. Zeer actueel weer, dat artikel van Joost Niemoller. Een journalist die ook gedemoniseerd wordt in ‘kwaliteitsmedia’ omdat hij onwelgevalligheden publiceert.

Bij onze publieke omroep, met Femke Halsema hahahaha, iemand die dagelijks voor zijn leven moet vrezen vergelijken met Hitler

Zie verder op Interessante Tijden de foto’s van Droevendaal en de totalitaire wortels van Groen Links.