De verschrikkelijke opwarming van de atmosfeer (die overigens maar steeds niet wil komen) is tot officiële staatsleer verheven. De overgrote meerderheid van de mainstream media gaat daarin kritiekloos mee.

In plaats van inhoudelijke weerlegging van de kritiek van klimaatsceptici op de klimaathype, proberen sommige journalisten steeds weer klimaatsceptici te discrediteren door te suggereren zij voor de verkondiging van hun opvattingen worden betaald door de fossiele brandstoffenindustrie. De betrokken journalisten doen zich in eerste instantie voor als wolven in schaapskleren, als journalisten die serieus zijn geïnteresseerd in hun opvattingen om hun vertrouwen te winnen. Zij doen zich zelfs voor als toekomstige geldschieters. Maar vervolgens publiceren zij artikelen waarin zij klimaatsceptici in een kwaad daglicht stellen.

Dat is vele klimaatsceptici overkomen. Onlangs gebeurde dat ook met James Taylor van het Heartland Institute en Naomi Seibt, de Duitse tegenhangster van het Zweedse klimaatorakeltje, Greta Thunberg. In dit geval waren het journalisten van Correctiv en ZDF.

In deze video is James Taylor de eerste spreker.

 

Climategate.nl rapporteerde al eerder over Naomi Seibt. Zie hier.

In de eerste video (bovenaan) vertelt zij wat haar relatie is met het Heartland Institute en wat de vrijheid van meningsuiting betekent voor de klimaatdiscussie.

Heel indrukwekkend!

Voor achtergrondinformatie zie hier.