Bezetting TU Eindhoven.

Een gastbijdrage van Hans Wolkers.

De klimaatgekte neemt steeds absurdere vormen aan, nu met de bezetting van TU Eindhoven als protest tegen de banden die de Universiteit heeft met de fossiele industrie. Omdat ik hoop dat alle beetjes helpen, ben ik de laatste weken actief op linkedin met posts en reacties op posts van anderen.

Vandaag reageerde ik op een post van de Eindhovense zelfbenoemde Klimaatburgemeester Judith Lammers:

LinkedIn Post

Deze dame vindt het nodig de bezettende en bezorgde studenten een hart onder de riem te steken en daarop postte ik de volgende reactie:

De ‘bezorgde’ studenten kunnen zich beter even verdiepen in de feiten. Buiten het feit dat er dus echt GEEN klimaatcrisis is (alleen hyperige speculaties, gebaseerd op aantoonbaar falende klimaatmodellen), leidt de energietransitie tot kolossale natuur- en milieuproblemen. Fossiel blijft gewoon nodig, ook al zouden we het willen, overschakelen op ‘groene’ energie is gewoon onmogelijk. Een beetje realiteitszin en wat extra bijscholing voor dit fanatieke groepje lijkt me een goed plan. Daarnaast is het bizar dat een hypothese: CO2 veroorzaakt als enige factor de milde opwarming die we nu zien, nu als WAARHEID wordt gezien. Ook de ‘klimaatburgemeester’ kan blijkbaar wel wat extra bijscholing gebruiken!

Binnen enkele uren ontving ik een reactie van linkedin dat mijn commentaar was verwijderd, ongetwijfeld na een klacht van de Klimaatburgemeester:

Your comment doesn’t comply with our policies
Your comment goes against our policy on misinformation. It has been removed and only you can access it.
If you’ve reviewed our policy and believe we made a mistake, you can ask us to take a second look.

Repeatedly creating content that doesn’t comply with our Professional Community Policies could lead to your LinkedIn account being restricted.

Thank you for being part of the LinkedIn community.

 

Judith Lammers.

Hoewel ik niet weet wat de reden is van deze censuur, vermoed ik dat de Judith Lammers de inhoud niet kon waarderen, waarna ze de censuur kaart trok. Ik vind het stuitend dat linkedin zich zo gemakkelijk voor het karretje laat spannen van de klimaatalarmisten. Een inhoudelijke reactie was beter geweest, maar nee, er is gekozen voor een laffe censuur tactiek om critici te ‘cancelen’ en monddood te maken. En met succes, want ondanks dat ik een klacht heb ingediend en duidelijkheid wil waarom mijn commentaar is verwijderd, denk ik niet dat dit veel oplevert.

Maar ik heb een plan, dat alleen werkt als de lezers van Climategate.nl hieraan zouden willen meewerken. Als we nu massaal deze bovenstaande tekst posten op linkedin, wie weet dat dat iets in beweging zet. Graag jullie advies en commentaar!

***