Clintel gaat on Tour: op 4 april in Hoge Hexel en op 9 april in Enschede.

Clintel gaat het land in om het klimaatbeleid en de impact van de energietransitie aan de kaak te stellen. Het klimaatbeleid en de impact van de energietransitie gaan ons immers allemaal aan. Daarom komen we onder de naam ‘Clintel on Tour’ naar de mensen toe. Samen met lokale betrokkenen organiseren we bijeenkomsten over een onderwerp dat speelt, bijvoorbeeld plannen voor grote windturbines in het Nederlandse landschap. Wat kun je doen om tegengas te geven en je als bewoner goed te informeren?

Op donderdag 4 en dinsdag 9 april zijn de eerste twee bijeenkomsten: in Hoge Hexel en Enschede, in samenwerking met Stichting Tegenwind. Bert Weteringe, auteur van het boek Windhandel, is een van de sprekers tijdens beide avonden over de impact van grootschalige energieopwekking met windturbines.

Meer (aanmeld)informatie over Clintel on Tour op 4 april en 9 april, vind je hier (Hoge Hexel) en hier (Enschede).

***