LET OP: Vrienden van Clintel die een ticket hadden besteld voor de film hebben onderstaande mail gisteren (per abuis) ook al ontvangen en kunnen deze verder negeren.

Beste bezoeker van Climate: The Movie,

Nog een dag voor de Clintel-première van ‘Climate: The Movie’ (The Cold Truth) in Figi te Zeist. Inmiddels zijn vrijwel alle 571 kaarten verkocht, dus het wordt een volle bak!

In deze mail vindt u alle informatie voor uw bezoek, zoals het programma en parkeermogelijkheden.

Toegang
De bevestigingsmail die u eerder bij het bestellen hebt ontvangen, is uw toegangsbewijs
. U hoeft deze mail niet perse mee te nemen. Wij controleren de toegang op basis van een namenlijst en het aantal bestelde kaarten. U kunt gebruik maken van de open garderobe in het atrium.
Bent u verhinderd, geef dit s.v.p. aan ons door via office@clintel.org, dan kunnen we anderen nog een plezier doen. De voorstelling is namelijk uitverkocht.

Programma
Ons programma ziet er in grote lijnen als volgt uit:

18:30 uur           Ontvangst, de Clintel-boekenstand en de bar zijn open
19.00 uur           De zaal gaat open
19.30 uur           Welkom door Clintel
19.45 uur            Start documentaire ‘Climate: The Movie’ (The Cold Truth)
21.05 uur            Einde film en start Q&A met Marcel Crok en producent Tom Nelson
21.30 uur            Na borrelen, Clintel boekenstand
23.30 uur           Einde

Bereikbaarheid
Alle informatie over de bereikbaarheid van Figi is te vinden op hun website. Daar staat ook informatie over de eigen parkeergarage, waar u kunt in- en uitrijden met betaalpas of creditcard. Mocht de parkeergarage vol zijn dan kunt u uitwijken naar het gemeentehuis, naast Slot Zeist (gratis parkeren). Met het openbaar vervoer is Figi o.a. bereikbaar met bus 50 van en naar station Driebergen-Zeist en station Utrecht.

Voor de voorstelling
Wilt u vooraf rustig iets drinken of eten (op eigen rekening), dan adviseren wij u om op tijd te komen. U kunt vanaf 18.30 uur binnenkomen. Dan kunt u ook al vast een kijkje nemen en een boek kopen bij onze boekenstand. In onze webshop vindt u het actuele aanbod.

De voorstelling
Om 19.00 uur gaat de zaal open en kunt u een plaats uitzoeken. Er is vrije plaats keuze. Omdat de zaal (bijna) is uitverkocht verzoeken wij u om geen stoelen tussenin vrij te laten.
Om 19.30 uur begint de voorstelling met een korte introductie door Clintel en start de film rond 19.45 uur.
Rond 21.05 uur is de film afgelopen en is er gelegenheid voor hen die niet bij de Q&A aanwezig kunnen/willen zijn om de zaal te verlaten. Daarna zal er een Q&A zijn met Marcel Crok en de Amerikaanse producent Tom Nelson. Op het YouTube kanaal van Tom Nelson vindt u o.a. gesprekken met Marcel en de regisseur Martin Durkin. De Q&A duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Na de voorstelling
Na de voorstelling is er alle gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje of hapje (op eigen rekening) in het Atrium (van Figi). Uiteraard zijn Marcel en Tom Nelson daar ook bij. Ook is de boekenstand dan uiteraard weer geopend. Betalen kan middels pin of cash. Rond 23.30 uur wordt de première-avond afgesloten.

Eten of slapen bij Figi
Figi beschikt over een eigen Grand Café waar u voor de voorstelling kunt eten. Wij adviseren u om te reserveren. Figi beschikt ook over een eigen hotelaccommodatie. Er zijn nog kamers beschikbaar, echter het speciale Clintel-aanbod is uitverkocht.

Nogmaals, mocht u verhinderd zijn, laat het ons s.v.p. weten via office@clintel.org. Dan kunnen we iemand anders nog blij maken met een ticket.

Heeft u toch nog vragen, mail ons dan op office@clintel.org of bel Evert Doornhof op het nummer (06) 13160465.

Wij verheugen ons enorm op deze avond en zien u graag de 14e in Zeist. Tot dan.

Met vriendelijke groet,

Namens het Team van Clintel
Marcel Crok
Evert Doornhof

***