Zodra afkortingen in omloop komen weet je dat iets er echt bij hoort: IPCC, COP15 etc.. Nu is er ook ICCC4 wat staat voor de 4th International Conference on Climate Change die afgelopen week plaats vond in Chicago. Rechtsboven op deze site de link naar de webpagina met alle presentaties met onder meer ook de presentatie van Scott Denning, een klimatoloog van de Colorado State University.

Verkwikkend
Verschillende weblogs (hier, hier en hier) steken de loftrompet over het dankwoord van deze man en wij kunnen niet achterblijven. Wat een geweldig open-minded statement van een echte AGW-believer die de uitnodiging van het Heartland Institute aannam, die een lezing gaf over het vernadn tussen CO2 en opwarming en die bij de afsluiting van de conferentie de microfoon greep om eerlijk te erkennen dat hij de hele conferentie een geestelijk verkwikkende aangelegenheid had gevonden.

Het Heartland Institute nodigt al sinds de allereerste conferentie in 2008 vele AGW-aanhangers uit om te spreken of anderszins te participeren. Dit leidt steevast tot beleefde bedankjes. ICCC4 heeft nu met twee AGW-aanhangers een mooie brug geslagen, net zoals dit weblog ook een brug hoopt te slaan.

Is er iemand die een transcript wil maken van Dennings opmerkelijke woorden? Zo ja dan plaats ik het hieronder…