De Telegraaf bericht zojuist dat de eerste Nederlander met EHEC-bacterie in het ziekenhuis ligt. De man had een bezoek gebracht aan ecoparadijs Duitsland. In ons buurland waar men door WWII-schulgevoelens nog altijd het braafste biojongetje van de klas wil zijn, heeft de bacterie reeds enkele slachtoffers geëist. Dankzij Pierre Gosselin van Notrickszone.com had ik reeds gehoord van de vermoedelijke link tussen biologische “liever poep-dan-chemie” landbouw en het ontstaan van levensgevaarlijke darmbacterieën.

Gosselin had eerder al ruchtbaarheid gegeven aan een persbericht van WILD UND HUND dat Duitse biogasinstallaties een voor tamme en wilde dieren catastrofale vorm van botulisme lijken te produceren.

Zo zien we maar weer eens dat het de alarmisten zijn die ons uiteindelijk met bijna vooropgezette serendipiditeit met hun achterlijke “innovaties” naar de ondergang leiden. Wie roept er mee: “STOP!”