Al Gore in 3 Jaguars

Al Gore - Voorpagina Telegraaf 30 september 2011

Al Gore was nog zo ziek van de ijzingwekkende koudegolf tijdens zijn 24 hours of Reality, dat hij de zon en de warmte meebracht naar Groningen door met 3 (!!!) Jaguars XJ van Kroymans (zie RDW voertuiggegevens) extra veel heat trapping (zie vervalst experiment) CO2 de Groningse lucht in te blazen. Met als gevolg een warmterecord tot in De Bilt aan toe.

Een Telegraaf journalist was ter plekke om een en ander vast te leggen. Wat Gore te vertellen had lees je niet in de wakkere krant, want journalisten mochten de seance van de klimaatjomanda niet bijwonen. Wel zien we op onderstaande video van RTVNoord hoe Wubbo Ockels, die wel netjes groenwassend op de OV-fiets kwam, the Goracle innig omhelst, wat weer herinneringen oproept aan het nog recente begroetingstheater tussen wereldleiders en Kaddaffi. Alleen heeft Ockels geen oliedollartekens in zijn ogen, maar CO2-certificaten.

De overambitieuze carrièregeile zielloze studenten door wie en voor wie dit hele theater is opgezet, wonden er gelukkig geen doekjes om. Bekijk onderstaande video helemaal en zie hoe de studentchauffeurs van Gore toegeven ervan te dromen om straks zelf een Jaguar XJ te bezitten.

Ik bedoel: onze oproep voor ideeën voor acties op 29 september is geheel overbodig gebleken. De tegenpartij ensceneert zelf haar eigen PR-blunder. Je hoeft alleen wat rond te bellen en hup het kwaad is geschied. Ook op Geenstijl trouwens.