Het is hoog tijd dat we op deze website het IPCC weer onder vuur gaan nemen, want het is bijna niet te bevatten hoe ziek en verrot deze de hemel in geprezen organisatie is. Op WUWT nu breaking news van Chris Hormer van het Competitive Enterprise Institute:

Vanuit het Witte Huis heeft de voormalige Obama wetenschapstsaar en beste vriend van Paul (on)Ehrlich John Holdren een deal gemaakt met de VN om een server op te zetten buiten de jurisdictie van de VS om de IPCC correspondentie over de volgende versie van de klimaatbijbel te vrijwaren van FOIA requests. Stel je voor dat Maxime Verhagen of Joop Atsma betrokken waren bij het opzetten van een server op de Kaaimaneilanden om over windmolentjes te kunnen mailen zonder risico ooit een WOB-verzoek te krijgen. Zo erg is dit!

Dit gaat een heel groot schandaal worden. Misschien wel van het kaliber Climategate zelf. Servergate! We kunnen niet wachten. Dan maar de tijd doden met wat goede literatuur zoals het boek van Laframboise, de zich op Amazon ontspinnende verpletterende commentaren bij dit boek, dit artikel van Daniel Sarewitz op de Nature blogs over de futiliteit van wetenschappelijke consensus, dit artikel op Canadafreepress over de grap dat buitensluiter Michael Mann zijn tegenstanders verwijt buitengesloten te zijn, dit artikel van Laframboise over de verwevenheid op het allerhoogste niveau tussen WWF en IPCC, het artikel op Forbes Can we really call climate science a science?

Bram: lees je mee?

Of anders nog even het artikel over hoe Nobelprijswinnaar chemie Dan Shechtman compleet werd weggepest door zijn vakbroeders. Laat staan dat vanuit de VN je vijanden een corrupte sociale club mogen vormen, hoe groot is dan nog de kans dat de wetenschap over de group think kan zegevieren?