Verrassende uitslag van de Iowa caucus over de Republikeinse nominatie: Rick Santorum is op het moment supreme als het volgende duveltje (of eigenlijk engeltje) uit de doos gefloept als kanshebber om Mitt Romney de nominatie afhandig te maken. Gingrich is alweer uit de picture. Gelukkig maar. Romney is halfhartig scepticus. Santorum is.. spot on! Kijk vanaf 5.38!

GHieronder nog een video van een beroemde klimaattoespraak van Santorum en een optreden bij Glenn Beck…

Het is te gemakkelijk om te zeggen dat Santorum geen schijn van kans heeft tegen de veel beter georganiseerde en dieper gefinancierde Romney. 75% van het electoraat pruimt deze east coast surfdude niet. Keer op keer zijn de tea partiers massaal aangekleefd bij meer conservatieve kandidaten. Bachman, Perry, Cain… Gingrich was natuurlijk een vreemde tussenpaus… en nu dan Santorum? Ik zeg: Santorum for president… simpelweg omdat het stoppen van de klimaatwaanzin de belangrijkste prioriteit is voor het westen en de enige kans om nog een beetje te vermijden dat China de wereldhegemonie compleet overneemt. China voert een omgekeerde opium oorlog tegen ons en onze verslaving aan onze zondigheid (of onze specifieke vorm van decadentie) heet: “duurzaamheid”!

Santorum for President! En geloof mij nu dat die verkiezingen bepalender zijn voor onze toekomst dan welk debatje met het KNAW ook of welk gehakketak over windmolens met Verhagen ook. Ik denk dat tijdens de 5 jaren van WWII ook best milde geesten geprobeerd hebben met de vijand te praten en hem milder te stemmen…  maar er was toch meer nodig aan het westelijke front om het tij te keren… om eens met een Godwin te beginnen ipv te eindigen…