De laatste vluchtheuvel waar Jan Paul van Soest mag uithuilen

Het is zo jammer voor onze Jan Paul van Soest, schrijver van het grappigste klimaatboek aller tijden ‘de aarde heeft koorts’: de aarde redden met Prinses Irene.

Kon hij in het Jaqueline Cramer-tijdperk onbeperkt het Ministerie van VROM gebruiken als pinautomaat. Veranderen de tijden. Klote Jan Paul!

‘Het klimaatdebat slim om zeep geholpen’
Niemand gelooft Van Soest zijn complottheorieen meer van klimaatsceptici die samenspannend met de olie-industrie een sabotagecampagne voeren, behalve dan enkele wereldvreemde types bij Trouw. Onze regering luistert liever naar verstandige mensen als onze Marcel Crok, die qua klimaatkennis de alarmistische demagoog Van Soest volledig verplettert.

De Marsmannetjes en Marcel Crok zweren samen
Nu staat alleen Milieudefensie nog open voor Van Soest zijn sleetse demagogie, in Down to Earth Magazine waar een duister complot het klimaatdebat om zeep hielp.

De extreem linkse verdedigers van het Milieu, waar kikkerdeskundige Jaqueline Cramer en klimaatkraker met strafblad Duyendak hun onderdak vonden, en Van Soest zijn laatste vluchtheuvel. Van Soest verkondigt dat een samenzwering van marsmannetjes en Marcel Crok via het fossiel industrieel complex zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Jan Paul, gaat het nog wel goed met je?