Earth Hour 'redt' 0,0000000000000000000000000000000000000000001 ijsberen, misschien..

We kregen een feestelijke tweet binnen van het Wereldbestuurfonds:

WNF #EarthHour zaterdag 23 maart vanaf 20.30u: één uur het licht uit voor de aarde

Earth Hour/blackout al 6 keer dit jaar door Netbeheerder Tennet voorkomen…
Maar…had Tennet dit jaar niet al zes keer ingegrepen, dankzij het groeiende aandeel ‘groene energie’in Duitsland, dan hadden we deze week zowaar een Earth Week. Vorig jaar februari wist Tennet ook nog maar net een Earth Hour te voorkomen, en moest Tennet 1024 maal ingrijpen om onbalans op het net te voorkomen, vier maal zoveel als het jaar daarvoor: dankzij de Energiewende, de ‘vergroening’van de Duitse Energievoorziening die nu- door de aankoop van het Duitse net door Tennet een nieuwe miljardenstrop wordt voor Nederland

Mag het licht uit…Groen Links aan eigen succes ten onder
Als het aan Henk Kamp ligt van Groen l. pardon de VVD krijgen we dankzij investeringen van 3,2 miljard subsidie per jaar in ‘groene’energie (de overheid bezuinigt helemaal niet, wat de NOS u ook wijsmaakt) een Earth Year. De groenigheid is universeel binnen álle partijen, en het was een CDA’er die de SDE+-regeling in elkaar zette: het verhogen van uw energierekening met 150 euro per jaar zodat Eneco en andere nutsbedrijven mogen profiteren.. Vandaar dat bijna niemand nog Groen Links stemt, de partij is aan haar eigen succes ten onder gegaan, iederéén is groen.

Henk Kamp redt de ijsbeer met het Wereld Natuur Fonds via windmolens in de Noordzee
Henk Kamp van de VVD voert nu zelfs grote delen van het Groen Links verkiezingsprogramma uit en hun (Stichting Natuur en Milieu= Groen Links) campagne voor 6 gieg aan windmolens op zee, waar het Wereld Natuur Fonds eerder al campagne voor voerde samen met de Rabobank: om ‘de ijsbeer te redden‘/hun beleggingen in gesubsidieerde energie. Kosten? 20 tot 30 miljard euro gemeenschapsgeld, over te maken aan nutsbedrijven en offshorebedrijven.

Hoe groen wil je het hebben? Groen doen voorziet- net als het Wereld Natuur Fonds en onze massamedia- in de behoefte van mensen zich te laten bedonderen. Earth Hour is daarvan komende zaterdag een collectieve uiting. Als iedereen gek is geworden, lijkt het net of je normaal bent als je er tussen staat.