[youtube id=”2eOb-nUkqm0″ width=”600″ height=”340″ position=”left”]

Ed Markey, de congressman die steeds met Barbara Boxer de alarmistische troepen aanvoerde, is de opvolger van John Kerry als senator van Massachussets die weer de opvolger is van Hillary Clinton op buitenlandse zaken, die weer de opvolger wil worden van Barack Obama. Dus zijn er nu verkiezingen voor de vrijgekomen congress zetel van de Democraat. Van Republikeinse zijde doet Mike Stopa een gooi naar de rol van uitdager. Verkiezing (primary) op 15 oktober. Mocht hij het redden treedt hij op 10 december aan tegen de Democratische kandidaat.

De video is opmerkelijk omdat deze nanofysicus van Harvard werkelijk alle puntjes op de i heeft van zijn kennis over wat hij noemt de AGW-hysterie. Je denkt op zeker moment… OK hij weet alles… maar is wel een wat droog type. Maar o wat heeft hij een mooie klap op de vuurpijl aan het einde. Helemaal kijken dus en delen! Meer lezen hier en hier en hier. Hier de campagnesite. Als dit tea party is dan doe mij nog maar een potje tea!