NatuurlijkheidDoordat ‘de industrie’ al jaren samenspant met appelproducent Mother Nature uit puur winstbejag en ‘de overheid’ niet genoeg doet heeft zich in de fruithandel een zware misstand ontwikkeld, waarvan miljoenen mensen dagelijks slachtoffer worden zonder zich dit bewust te zijn .

Dat blijkt nu de kwaliteitsonderzoekjournalisten van Zembla een nieuw voedselschandaal hebben onthuld: appels blijken vol te zitten met chemicalien!!! Kalium, fosfor, het gevaarlijke nicotinamide, ascorbinezuur en zelfs chloride! Zij wisten de hand te leggen op vertrouwelijke documenten waaruit blijkt dat dit feit al jaren systematisch wordt verzwegen.  Mother Nature blijkt haar appels ook stiekem op te blazen met het levensgevaarlijke H2O, dat jaarlijks tienduizenden slachtoffers eist, enkel om zo meer geld per kilo te kunnen vangen!!

Het schandaal lijkt omvangrijker dan aanvankelijk gedacht. Bij het complot zijn ook tuincentra betrokken, die gifhoudende planten met alkaloiden verkopen uit winstbejag, en waar zelfs kinderen dagelijks aan worden blootgesteld.

En de regeurringgg? Die doe nie genoeg!!

Maar nu deze dijken van rode reljournalisten, chemisch analfabeet tot op het bot deze ernstige gevaren voor de volksgezondheid bloot leggen, die zomaar achteloos uit winstbejag worden uitgevoerd zonder enige controle op producent Mother Nature kan het niet lang meer duren. Dit schreeuwt om Kamervragen, Overheidsingrijpen, Protocollen en Meur Reugels!!

Nou, het leuk zo onschuldig, (eindshot, autocue) maar uuh, durft u nog een appel te eten?

En Zembla verdient een prijs voor onderzoeksjournalistiek: dat is dan weer geen grapje. (….)Vandaag op bevrijdingsdag kreeg ik inspiratie van de Muze van de Lage Ambitie, de meeste van onze lezers kicken toch meer op ‘windmolens nee!!!’- berichten en komen al zeer aan hun trekken.

Dus help ik me er zo even van af, dankzij een tip van Simon Rozendaal, ook onderdeel van dat grote complot van twijfelzaaiers tegen de Waarheid van de Heilige Milieubeweging: dat ‘meer natuurlijkheid’ nodig is, het ‘gezonde milieu’ , de ‘Natuurlijke Balans’ en andere zuiverheidsmythes uit de Europese cultuur waarop een hele fondsenwervende industrie en tak van wetenschap ging drijven. En waar de informatie-amateurs van media zo heerlijk achteraan lopen, moord, brand en doodslag schreeuwend.