GP personeel wil CO2 bonkaart

GP personeel wil CO2 bonkaart

Als voormalige PR dependance van Greenpeace is de Volkskrant nu het medium dat de interne rel van dit fondsenwervende bedrijf (omzet kwart miljard euro) blijft uitvergroten, nu een nieuwe internationale brief opduikt waarin stafleden indirect tonen wat mis gaat op het vlak van integriteit en transparantie van bestuur.
Een paar krentjes uit de groene pap:
– stafleden willen een koolstofbonkaart instellen voor GP Personeel, zodat iedereen een maximaal CO2 budget per tijdseenheid krijgt toebedeeld waar zij niet overheen mogen.

Hoe ziet een kosmopolitische club dat voor zich die bestaat bij gratie van de moderne welvaart en de mogelijkheid zo veel en ver mogelijk te reizen om actie te kunnen voeren? Voortaan alleen nog actievoeren vanuit huis! Of op fietsafstand.. Of moet men onderling gaan wheelen en dealen voor CO2 privileges, waarbij de lekkerste actiemeisjes via fellatio de meeste reiskilometers afdwingen bij de topdogs….

– personeel moet een carbon calculator app installeren om te kijken welk product dat zij kopen hun resterende CO2-budget opsouppeert

Deze aanbevelingen – reducties in bewegingsvrijheid in koolstofjas- lijken zelfopgelegde blauwdrukjes van de groene dictatuur 2.0 die de Rotmansen van deze wereld iedereen zouden willen opleggen voor De Grote Noodzakelijke Transitie naar het Duurzame Avondland

Ook een krent uit de pap van een club waar ongetwijfeld meer vrouwen dan mannen werken: er zou een harrasment-policy en commissie moeten komen. Waarschijnlijk om de klachten eens serieus te nemen van seksueel misleid mannelijk personeel dat harde tepels tegen zijn lijf voelde drukken, en uit diverse lonkende gedragingen en strakke kledij positieve signalen interpretteerde voor een seksueel avontuur, waar de vrouwelijke dader slechts invloed wilde bedingen….