Vaak tot mijn spijt heb ik gelijk, maar het is ook mooi voor mijn vertrouwen in de groene medemens om er eens naast te zitten: Devonshire cupcoral, wat WNF Anjelierkoraal noemde, ik kende het niet maar het blijkt toch gevonden en geen opgesekste versie van de algemene anjelier. Andermaal lang leve de kracht van bloggen, je hebt direct antwoord.

Blijft staan dat het onzin is om de vondst van dit koraal te koppelen aan een campagne tegen sleepnetvisserij op de Doggersbank, en dat het persbericht van WNF naar goede traditie vol halve waarheden staat… Maar toch een opluchting, gelukkig kon WNF mijn ongelijk hier aantonen zoals ik in de blog ook vroeg. Dus excuses? Ja dag. Ik vroeg zelf om weerlegging. Waar zijn mijn critici, wanneer ik hier terecht het vuur open. Alleen Han Lindeboom had de ballen en ik waardeer hem ook op zijn eigen manier, de rest lijkt een beetje laf  zootje pussies.

Het is ook niet zo dat ik op een dag opstond met een mysterieuze vorm van antiWNFeritis die zo uit de hemel viel, ik kan prima leven zonder kritiek op WNF, sterker nog, ik vind het helelmaal niet leuk om het vuile werk op te knappen en zou veel liever weer met WNF op kosten van donateurs een mooie vakantiereis willen maken.

Ik ben erg makkelijk om te kopen, nog een paar milieugroupies er bij en we schrijven niets dan over de goede werken van de panda. Het is veel leuker om op kosten van kranten en milieuclubs op reis te gaan dan wat kritische blogs te schrijven. Nou ja, voor ik nog een onwaarheid bega.