holland17_02

Waar gaat het heen met de wereld…. als zelfs het in klimaatverdoemenis zo conservatieve  NRC Next in de persoon van Sebastien Valkenberg al een hardcore-climategate.nl-geluid verkondigt vandaag in ‘Het klimaat valt niet te redden, de aarde wel’ De Prius kost evenveel als een luxe Jaguar schrijft hij doordat de overheid al 6,4 miljard euro subsidies aan elektrische rijders gaf, 160.000 euro per auto. Als voorbeeld van hoe het niet moet pleit hij dan ook voor afschudden van schuld- en boetebeleid dat zoveel subsidies vraagt waaronder- het staat er al weer, onze- 18 miljard euro windsubsidies voor het Energieakkoord (beste Sebastien, dat is alleen voor Wind op Zee, die op land komen er nog bij) Hij noemt dit zelfs ‘immoreel’. Valkenburg wil a la Lomborg gewoon ziekten bestrijden, innoveren en aanpassen.

Hij schrijft een artikel in de strekking waarmee uw reactionaire ontkenner hier bij de komst van Al Gore in HP de Tijd kwam, 8 jaar geleden. Waarna zelfs de Britse ambassade belde, of ik bij het debat met oplichter Nicholas Stern voor ondernemers wilde komen in A’dam, om daar als de boeman en risee behandeld te worden: nee dank u. Het NRC was toen progressief (= conservatief groen) en bouwde zelfs een door mij over zeespiegelDALING in Finland om tot een Al Gore-proof stuk omdat ze volgens redacteur Steenhuis ‘ook graag mee wilden doen’. Nu na 8 jaar zelfs te streven naar ‘een schoon klimaat’ (het NRC schreef het echt….) komen ze eindelijk, eindelijk, tot inkeer.  Alle krediet natuurlijk naar de Lomborgs van deze wereld die al zo lang tegen de bierkaai vochten, en waarvan wij slechts een boodschapper zijn. Ik geef het Energieakkoord nog enkele maanden, voor het sneuvelt. Wat u?

Als zelfs de progressieven minder conservatief worden in hun klimaatverdoemenis, dan kunnen wij reactionaire ontkenners eindelijk wat anders gaan doen, na jaren op dit aambeeld te hameren.  Dat komt er ook: ik kan de donateurs achter Climategate.nl melden dat het boekje/onderzoekje over biodiversiteit klaar is, waarin ik vele leuke zaken onthul, waaronder over ons Planbureau voor een Bureaucratische Leefomgeving, onze vrinden van het WNF en alle feiten en onderzoek dat er over uitsterven bestaat. Feiten en cijfers die vele rampzalige beweringen in een helder licht zetten. Mijn eerste echte boekske, mogelijk dankzij u,met strakke hand van onze Marcel als controleur.

En nu lekker naar buiten….