Druk aan het werk aan mijn boekske

Druk aan het werk aan mijn boekske

Wie zijn eigen jaarafrekening navlooit ziet dat ongeveer 70 procent van de energiekosten al naar Vadertje Staat gaat, en dat men zelfs BTW over BTW rekent. Die kosten gaan dankzij het Energieakkoord met nog eens 500-1000 euro per jaar omhoog. De Britten verwachten nu voor 2020 een 40 procent hogere energierekening om de windmolen-eigenaren te subsidiëren waarmee de Britse overheid beweert een CO2-reductie te realiseren. Dat meldt The Telegraph. U kunt dat bericht hier lezen.

Vandaag help ik me even makkelijk van het bloggen af, want mijn boek over Biodiversiteit moet geperfectioneerd en ik ben niet zo’n multitasker. Er zit nog veel in de pijplijn voor de mensen die daar met smart op zitten te wachten. Maar

a. Rypke heeft een Griepke

b ik doe liever 1 ding goed per keer dan alles half en slordig.

Mag ik Laurens Jan Brinkhorst nog aan zijn belofte herinneren: u dient uw hoed nog op te eten…

Toen onder uw ministerschap de nutsbedrijven privaat moesten en stroommarktje gingen spelen beloofde u dat de energielasten OMLAAG zouden gaan. Anders zou U uw hoed opeten.

Dankzij de overheidslasten en het via klimaatbeleid terugschroeven van de vrije energiemarkt, is de energierekening over de kop gegaan, en grotere lastenverzwaringen wachten ons. En iedereen wacht het gelaten af.