Natuurmonumenten doet ook nog iets goeds....

Natuurmonumenten doet ook nog iets goeds….

Theo van Stegeren, een progressieve achteruitgangs-protagonist en moreel superieure pijpzeikerd vindt dat Natuurmonumenten met haar 190 miljoen euro belegd vermogen niet meer bij Shell mag aankloppen. En dat schrijft hij dan heel bozig op in Vrij Nederland. Van Stegeren moet gewoon zijn zeikmuil houden, als ik dat even heel volks tegen hem mag zeggen. En ik neem het hier graag bij deze een keer voor Natuurmonumenten op. Goed zo Natuurmonumenten. Wat is dat ook voor non-nieuws met samenzweerderige kop: Natuurmonumenten belegt in fossiele brandstoffen. Is er 1 mens in Nederland die vandaag niet op 1 of andere manier van fossiele brandstof gebruik maakte? Kijk dat bedoel ik.

Hij noemt zich ‘lid van Natuurmonumenten’  wat veel over hem zegt: immers, je kunt Natuurmonumenten het beste opzeggen, doe ook mee met onze Ontledingsactie.Uw blogger, blij ex-lid en vele tienduizenden gingen u de afgelopen jaren al voor maar om een andere reden: omdat ze van de natuur in hun bezit een zootje maken en tegelijk baas over andermans terrein willen spelen. Nu ik hoor dat ze bij Shell beleggen, denk ik: nou, dan zou ik bijna toch weer lid worden. Ze zijn toch niet helemaal gek geworden daar…

Dus hier moet ik het toch voor de verstandige beleggers van Natuurmonumenten opnemen. Als je dan toch je subsidies belegt, doe het dan bij bedrijven met gegarandeerd dividend, dan ga je ook niet meer zo het schip in met beleggen als in de periode 2000-2010 toen jullie jaarlijks meer dan een miljoen euro verlies op je beleggingen draaiden, en er meer dan 60 miljoen euro verdampte op de beurs. Waar moeten ze dan in beleggen?

In bio-organische Yakmelk-kaas van een Europees samenwerkingsproject tussen Transsylvaanse Transgender-collectieven en homofiele Sami-minderheden voor de intregratie met subsidie van Europe Aid en goedkeuringsstempel van De Groenen met een rekening bij Triodos?

Natuurmonumenten kiest voor veiligheid, omdat ze in de periode 2000-2010 zo het schip in zijn gegaan en dat erkennen ze nu ook in een reactie.  Wij waren bij Climategate.nl de eersten die op een rij zetten HOEZEER Natuurmonumenten met beleggen op haar gezicht ging in dat decade. Ik vroeg namelijk via via de jaarverslagen vanaf 2000 op.

Shell is hartstikke groen
En waarom dat gepijpzeik steeds op onze nationale olieboer. Bedenk dat 50 procent van Neerlands energie uit olie komt. Shell is het groenste bedrijf ter wereld. Dankzij fossiele brandstoffen bleef het bos staan, konden we meer welvaart ontwikkelen zonder de natuur te plunderen. Dankzij Shell en co hebben planten eindelijk weer wat meer CO2 tot hun beschikking en wordt de planeet weer groener. Dat is geen bewering maar een experimenteel bewezen feit. Fossiele brandstoffen brachten ons oneindig meer voordelen dan nadelen, dus wat zeur je nou Theo?

Theo van Stegeren, waarom schrijf jij eigenlijk? De milieubeweging is de grootste vijand van de natuur, en jij bent met je schrijfschrijf en je carbofobie een vijand van de natuur. Ik heb dat zelf in dat blaadje al verkondigd, Vrij Nederland. Lees dat nog eens, dat interview.

Van Stegeren heeft een soort Shell-ofobie of iets in die geest, omdat Shell de Klassenvijand is van die subsidie-terreurclubs als Milieubeffensie met van die vrouwen met prikkende haarbenen en Talibanbaarden onder de armen. En Griene Tsies, of hoe heet dat zielige negativisten-pijpzeikclubje ook weer met mensen die 40 jaar terug al collectief zelfmoord hadden moeten plegen. En die dat bij inzicht in hun deficiënte persoonlijkheden alsnog het beste kunnen doen….. Werk je bij Greenpeace, je leven is zinloos, er is geen hoop meer, hang dat touw toch aan het plafond, pak een krukje en spring.

Als je het maar gelooft wordt het waar: morgen heeft geen automobilist nog benzine nodig, alle vliegverkeer draait op windenergie dus die beleggingen zijn waardeloos
Samen met Dagblad Trouw ramt Van Stegeren de mythe er in, dat beleggers massaal aan een carbo-exit doen omdat bij de 22ste nutteloze COP Klimaatconferentie, ditmaal in Parijs zal worden afgesproken dat we onze welvaart opgeven, in ruil voor de waan dat de overheid ons een ideaal klimaat kan bezorgen dat precies 2 graden warmer is dan tijdens de Kleine IJstijd. Met van dit soort artikelen en het herhalen van hun verzinsels willen ze druk op organisaties zetten om verlieslatende maar goedvoelende beleggingen in  sukkelbedrijfjes te steunen voor het duurzame avondland.

Ach ja, linkse mediasukkels (tautologie) met een mening. Wie iets vindt moet dat bij de politie brengen. Ik bedoel: wat zit er morgen bij de benzinepomp in de pomp, als die pijpzeikterreurclub Griene Tsies niet de slangen doorsnijdt? Benzine. Want anders komen miljoenen werkende mensen die wel iets beters te doen hebben dan groen pijpzeiken niet op hun werk.

Zo, dit is wel de blog met het meeste niveau dat ik in tijden heb geschreven. Ik wil ook graag nog even het verzameld werk van Andre Hazes aanprijzen, Dre. Hoe hij zo treffend emoties kon verwoorden. Ja de glimlach van een kind, doet je beseffen dat je leeft. Dan krijg je toch traneh in je ogeh.

Nou ja, we breken het af, de boodschap is helder. Theo van Stegeren is weer zo’n Hoeder Der Beschaving, Moreel Superieur Verlichte Mediamensch die ons de les wil lezen, zijn Betere Wereld, zijn Idealisme omdat hij geen idee heeft wat hij voor onzin uitkraamt. Theo, wordt productiemedewerker of ga iets anders doen dat vele malen nuttiger is dan wat je nu uitkraamt.