Screen Shot 2015-11-06 at 11.49.49De NPO is meestal het reclamebureau voor de fondsenwerving van Greenpeace cs met het NOS Journaal als dieptepunt. Zo van ‘we kunnen leven van de wind als we maar heel heel hard geloven volgens Urgenda, en dan is het zo,. Geef ons bindende afspraken om onze economie te slopen in Parijs want anders vergaat het klimaat’. Vergeef hen Heer, want zij weten niet wat zij doen. En ieder mens heeft iets goeds, ook de mediaproleten bij het NOS Journaal. Wie weet zijn ze

  • a. braaf huisvader die netjes het inkomen binnensleept
  • b. getalenteerd hobbyvoetballer of lopen ze de halve marathon in steeds kortere tijd
  • c. of hebben ze allerlei andere liefhebberijen naast hun prutswerk bij de NOS die hen tot gewaardeerd deelnemer van deze samenleving maakt.

Je kunt daar op afstand niet over oordelen, niet waar?

 Ketterij plots bij 1 Vandaag: waar Climategate.nl pionierde als medium over Thorium dankzij Thorium Theo Wolters, is Jan Leen Kloosterman van de TU Delft nu aan de beurt, en hij mag het zelfs ‘Groene Kernenergie noemen’. Thorium Theo hielp het Thorium-congres met Kloosterman mogelijk maken, en nu is bij de NPO de kogel door de kerk.

Het Energieakkoord is mislukt,

Dat zeggen ze bij de NPO…… goed zo!

Al dat peperdure windschroot tegen 74 miljard euro lastenverzwaringen voor de Nederlander zonder enige milieuwinst, ophouden. Dus wat nu? Als een speer je inzetten voor fundamenteel energie-onderzoek zoals naar de Thorium-reactor. Dat klinkt bijna als Psalm 1 vers 2 uit het Climategate-vangelie.

Maar dan bij de NPO…..Knijp mij in mijn arm. Nou, dan kunnen wij met Climategate haast ophouden. Als nu ook nog Ton IJlstra wordt ontslagen bij het Ministerie van EZ, de gesloten visgebieden van de baan op plekken waar ze ecologisch niets toevoegen: kan ik eindelijk wat anders gaan doen.