De ware intenties van Groen komen nu eindelijk vol agressie boven

De ware intenties van Groen komen nu boven: Mullah Samsom en Ayatollah Klaver willen het Klimaatkalifaat stichten

Samsom  (PvdA) en Klaver (Groen Links) willen een totalitair regime invoeren, dat per inwoner een limiet op zijn welvaart en bewegingsvrijheid afdwingt via de Staat. Waarbij de Staat ons de Kolchoz in dwingt via het 2050-plan: het inleveren van 95 procent van onze welvaart via een staatsgeforceerde overstap op niet renderende en wisselvallige energie die het fiat heeft van Greenpeace en Co. Wat dus inhoudt: het bedelven van geheel Nederland onder windturbines, blackouts, straatrellen omdat de pinautomaten het niet meer doen.

Groen is het nieuwe rood, en daarom is Diederik ook zo groen, klimaatbeleid is klassieke Rode Politiek. Al heeft het groene geloof qua fanatisme ook veel weg van de ware Islam, en heeft het klimaatkalifaat van Mullah El Samsom en Groot-Ayatolla Klav’er eveneens de potentie ons tot achterlijkheid terug te werpen.

Hier was het de klimaat-jihadi’s nu steeds om te doen: het Klimaatkalifaat, om tot in uw huis over hun handel en wandel te kunnen beslissen voor uw eigen bestwil. PvdA is dan Partij van de Ayatollahs, en Groen Links gewoon Groene Islam.

Dat is wat Samsom en Klaver werkelijk willen wannneer je – zoals niemand in mainstream-media doet- de consequenties van hun klimaatwet doordenkt en doorrekent: het zonder technisch gelijkwaardig alternatief cold turkey forceren van een volledige overstap van de motor van alles dat u nu doet, maakt en eet: fossiele brandstof. Om zo de 0,006 graden opwarming per jaar tot staan te brengen, dat uit zijn verband gerukte risico van klimaat-jihadisten.

Natuurlijk kan de Nederlandse overheid de aarde niet afkoelen via een totalitaire bureaucratie. Omdat per jaar in de rest van de wereld een veelvoud aan fossiele centrales wordt BIJgebouwd. Dus terwijl Samsom en Gerrit ons vrolijk de klimaatdictatuur in duwen, komt er in bijvoorbeeld China in een enkel aantal jaren meer fossiel verbruik bij dan wij tot 2050 er af halen.

Viva de klimaatdictatuur, dat is wat PvdA of erger-propagandakanaal de Volkskrant vrolijk jubelt, zonder te benoemen.

Het is niet toevallig. Ik heb mijn onderzoek afgerond naar het natuurgesjoemel door het PBL, dat komt deze week in Elsevier. En bedacht: wat zal mijn volgende thema worden? Wat het PBL ons flikt, wat de 64 hoogleraren doen, de afgang van de mainstream-journalistiek, het zijn slechts symptomen van een maatschappelijke betonrot, moreel, intellectueel en met de euroflatie erbij ook in economische zin. Want zonder betrouwbaarheid en waarheidsliefde kun je ook geen economie draaiend houden. De industrie vertrekt al, Europa verzwakt, alle seinen staan voor ingewijden al op rood, maar onze media houden een groene waas voor onze ogen.

Vannacht kwam dat: ik schrijf een boek over de ineenstorting van Nederland zoals wij dat nu kennen, welke wegen voor onze neergang liggen nu uitgestippeld, terwijl u zoet wordt gehouden met consumptie en amusement/massamedia.

Voor 2025 hebben wij burgeroorlog, straatrellen, staatsgeforceerde armoede en blackouts, terwijl een overheid met steeds totalitairder trekken de lasten ophoogt, u vastpint in uw woning. Want bewegingsvrijheid in ons land, bestaat bij gratie van uw banksaldo, een nummertje dat slechts in de digisfeer rondzweeft, te manipuleren door ieder die aan de knoppen zit. U koopt uzelf dagelijks vrij.

Is dat vrijheid?

Met dank aan de woedende kok voor de pracht-term ‘klimaatkalifaat’. Ik heb gebeden dat we dit in Nederland nooit hoefden meemaken, en brandt nu dagelijks een kaarsje in De Abdij dat we het afwenden.