5607540_700b

Een veel gebruikt powerpoint-plaatje bij academische nerds die leuk willen zijn is ‘positive proof of Global Warming’. Je ziet dan hoe dames-ondergoed in afgelopen eeuw steeds verder krimpt van het model kussensloop tot de essentie van het billentouwtje, dat nu tot de standaard-uitrusting behoort.

Ecologisch verantwoord

Ecologisch verantwoord: Ma Mignon

Nu blijkt er ook ecologische lingerie te zijn van Ma Mignon Ecofashion. De oprichtster attendeerde me er op. Is dat dan nachtkleding voor linkse meisjes?

Ze doen iets met bamboe en eucalyptus of zo, nou, dat zal dan verder wel. Ik had ooit een korte zomerse ontmoeting met een mooie mode-ontwerpster waar ik van hoop dat het goed met haar gaat, en kreeg zo een klein inkijkje in dat wereldje. Dames die creatief zijn, die hebben een streepje voor.

En helemaal als ze mooi zijn: de creativiteit van de natuur is nu eenmaal niet te verslaan, de schoonheid van Eva’s kostuum kun je het beste hooguit accentueren. Dus na jaren bloggen over de negatieve krachten van zure regen en koolzuurfobie die milieuclubs over de maatschappij uitstorten, hier dan eens iets luchtigs en wat opwarming in positieve zin.

Ecologisch verantwoord...

Ecologisch verantwoord, eindelijk levert de milieubeweging eens iets moois ipv zure ellende…

Ik vind dit -ecologische nachtkleding- alvast de misschien wel enige mooie ontwikkeling die 50 jaar billen knijpen van de planeetredders heeft opgeleverd, en ben zo vrij even wat screenshots te plaatsen.

Dat moet wel goed zijn voor de biodiversiteit.