sorryvince

Bron: freerepublic.com

Dinsdag is D-Day en ook die letter uit het alfabet voorspelt dat de Donald gaat winnen. Boek dus nu alvast een lezing van de enige echte auteur van Donald Trump en Bernie Sanders – Amerikaanse lente 2016. In het formulier kun je aangeven of je de lezing alleen wilt als Trump wint of dat je sowieso een leuke avond wilt hebben. Vanavond een voorproef op Radio 5 als ik van half 7 tot half 8 te gast ben bij Omroep Max op radio 5. Onlangs op Radio 1 was mijn optreden al een bombshell (luister hierr) dus wordt het vanavond ook een feest.

Na duizend uur bloed zweet en tranen in het boek te hebben gestoken en maandenlang als outcast in spanning te hebben geleefd, hoop ik op begrip dat ik de Trumplezingen niet onbetaald ga geven. Je gaat na zo’n lezing ook herboren naar huis. Want naast uitleg over de implicaties van deze historische politieke revolutie, zijn de lezingen ook een traktatie van entertainment en positiviteit. We gaan nog net niet samen over hete kolen lopen en tsjakka roepen. Dat scheelt maar weinig want Trump en Ratelband zijn beide via Tony Robbins verbonden aan de grondleggers van hypnotherapie en NLP. Ik kan haarfijn uitleggen waarom Trump psychologisch letterlijk een onstuitbare kracht is (in zijn eigen woorden “an unstoppable force”), wel binnen de trieste context van een politiek die onder de Bush en Clinton dynastieën én Obama is verworden tot een globaal maffiasysteem. Onze huidige brave new world is minimaal de gruwelijke realisatie van de waarschuwing van Eisenhower bij zijn afscheidsrede in 1961 en onder de Clintons toch nog net een tikkie abjecter…. 

Terug naar het klimaat…

We begonnen dit blog in november 2009 naar aanleiding van het climategate e-mailschandaal. Het woord “gate” in de titel heb ik altijd ook dubbel geïnterpreteerd als “crisis” maar ook als “uitweg”: de “gate” naar een eerlijker wereld. Wie had durven dromen dat 7 Bijbelse jaren later de klimaathoax zou stranden met het aantreden van Donald Trump als POTUS en dat zijn uiteindelijke zege te danken is aan de Wikileaks-onthullingen van e-mails uit het Democratische kamp (lees: de Clinton Foundation maffia) en van het hele gedoe rond Hillary’s privé e-mail server. Wie had kunnen verzinnen dat het beslissende zetje voor een tegencoup binnen de FBI zou komen door de laptop van weer zo’n perverse Amerikaanse Democraat Anthony Wiener, de intussen ex-man van Hillary’s naaste medewerker en aangenomen dochter Uma Abedin, die weer stamt uit een Saudische pro-Sharia familie?

https://www.youtube.com/watch?v=mr8i4p98d0w

We begonnen met e-mails en we eindigen dus met e-mails. Ik had nog enige twijfel of Trump als president echt het lef zou hebben om een Buckler op klimaat te doen. Hij is wetenschappelijk niet voldoende onderlegd om met argumenten zijn tegenstanders uit te schakelen. Net als de PVV in Nederland is zijn afwijzing van global warming vooral populistisch. Zeg maar dat 97% van de Amerikanen er niet in gelooft en er geen prioriteit aan geeft. Het goede nieuws is dat Ted Cruz uiteindelijk toch over zijn schaduw heeft kunnen stappen en dat hij nu hartstochtelijk campagne voert voor Trump, weliswaar vooral via zijn vriend de toekomstige Vice-President Mike Pence. Als Ted Cruz ook maar een klein rolletje krijgt in toekomstig milieu- en klimaatbeleid dan is het echt gedaan…

Die vlag kan dus uit als het komende dinsdag gaat lukken. Je kunt hieronder in het formulier aangeven dat je aanvraag van Hajo’s Trumplezing vervalt als de Donald dinsdag verliest. Want met Bart van der Hurk van het KNMI zijn we zo reëel dat wetenschap en beleid altijd binnen een “politieke realiteit” vallen (zie mijn artikel uit 2013). Als Trump dinsdag verliest blijft de schrijver dezes gewoon de “gekke Henkie” die hij altijd al was met zijn belachelijke serie Radio Oranje artikelen. Als Trump wint ben ik voor de komende tien jaar een politieke goeroe en futuroloog met een uniek fingerspitzengefühl waar je echt goede sier mee kunt maken op je jaarlijkse congres of bedrijfsfeest. Het gaat nog wel een paar maandjes duren tot de boel draait in Europa. Pas richting inauguratie op 20 januari zullen de Nederlandse media en de publieke opinie omgaan. Maar wel als eerste in Europa. Wij zijn tenslotte geen Prinzipienreiter maar handelaars. Wij pissen op elk kruis als nieuwe handel oplevert. Schopenhauer zei het al:

Elke waarheid doorloopt drie stadia. Eerst wordt zij geridiculiseerd. Vervolgens wordt zij sterk tegengewerkt. Uiteindelijk wordt zij beschouwd alsof zij altijd al vanzelfsprekend was geweest.

Kortom: spoedig zal ik volledig salonfähig zijn voor uw salon. Hajo uitnodigen voor een lezing is dan een manier om als bedrijf of organisatie of leider met uw doelgroep te communiceren dat het u altijd al duidelijk was dat global warming een opgeklopt verhaal was. Hajo Smit als nieuwe Marjan Minnesma en Marjan Minnesma Hillary Clinton in de gevangenis. Want dat is echt het unieke wat ons te wachten staat: Bill, Hillary, haar broer (leidde de corrupte reddingsoperatie in Haïti), Chelsea (verdient 6 miljoen dollar per jaar bij Stichting), John Podesta, Loretta Lynch, Bob Creamer een hele rij andere democraten en wellicht zelfs George W. Bush nog allemaal in de bak.

https://www.youtube.com/watch?v=5vcGGHgwfFM

Het is gewoon helemaal buiten elke twijfel dat de Clinton kliek de meest corrupte politieke kliek is ooit in een ontwikkelde economie. Mijn boude voorspelling die ik vanavond op de radio zal herhalen: de val van het Huis Clinton zal te vergelijken zijn met de val van de Soviet Unie en mensen zullen zich in de toekomst net zo excuseren voor hun sympathie voor Hillary als communisten en socialisten dat uiteindelijk met Stalin en Mao moesten doen. Gaat die vergelijking te ver? Niet als je bedenkt dat het juist Bill Clinton was die het ontwrichtende voorwerk van Bush in Joegoslavië afmaakte met de bombardementen op Servië. Die hele situatie was een opzetje die ten doel had de Europeanen na de val van de muur te overtuigen van het belang van het behouden van de NAVO oude stijl. Geloof je het niet lees dan William Engdahl’s Lost Hegemon. Niet als je bedenkt da door wetgeving van Bill Clinton en Joe Biden zowat een hele generatie jonge zwarten in Amerika in particuliere gevangenissen zijn opgesloten. De grootste Goelag ter wereld wordt het wel genoemd. Niet als je bedenkt dat Hillary de ultieme oorlogshavik is die in Irak, Lybië en Syrië mede debet is aan vele honderdduizenden doden. We hebben alleen wat afstand in jaren nodig om te gaan zien hoe erg die kliek geweest is. Maar jij kunt dat dus in een lezing nu al avantgardistisch met je beste vrienden of klanten delen. Gewoon om een avondje dikke pret te hebben samen. Zoals onlangs op een katholiek diner waar Trump en Clinton beide sprekers waren…

Want hoe ver kun je al niet gaan op zo’n avond met zo’n lezing. Hoeveel diepe politieke analyse en smeuïge details wil je hebben? Zelfs de moord op #vincefoster is nu net weer trending topic geworden nu een vrijgegeven FBI document bewijst dat deze vertrouweling van Hillary in 1993 kort na de verhuizing van Arkansas naar het Witte Huis zelfmoord pleegde met een pistool dat geen kogels heeft afgevuurd…

Hier de originele documenten op de website van de na de tegencoup nu weer ethisch handelende FBI. Coup en tegencoup vergezocht?

Deze video is in 2 dagen 2 miljoen keer bekeken. Spannend verhaal. Doet er niet eens toe of het waar is. Het zijn saillante details in een groot politiek moeras dat spoedig droog gelegd zal worden. En als je het allemaal wat softer geformuleerd wilt dan houd ik gewoon een linkse toespraak in de trant van Thmoas Frank die hierrr in The Guardian aan de hand van de Wikileaks e-mails uitlegt hoe onbeschaamd de elite in Amerika politiek voor eigen gewin heeft gevoerd, hoe het allemaal gaat om een milieu dat elkaar kent en dat vanuit hun villa’s alleen maar bezig is te zorgen dat hun kinderen flutbanen met topsalarissen krijgen.

listen-liberal-3d

Beetje wat je ook ziet met onze fascistoïde subsidiëring van alles wat duurzaamheid te maken heeft. Je vraagt je echt af waarom al die duurzame discussieavondjes en zonnepaneelbijeenkomsten in de wijk niet worden afgesloten met een driewerf Heil Duurzaam! Als het voor uw doelstellingen beter uitkomt om geen Buckler op duurzaamheid te doen in de duurbetaalde lezing dan draaien we daar gewoon omheen en beperken we ons tot soft of hardcore Clinton-bashen en verhelderende Trump-exegese. Tegen de tijd dat Amerika wel zou afglijden naar een Heil Trump persoonlijkheidscult ben ik de eerste die zichzelf weer onmogelijk gaat maken door kritisch over Trump en zijn politiek te gaan bloggen. Ik twijfel nu al of Trump zijn oorspronkelijke neutrale opstelling jegens Israel-Palestina nog wel trouw is gebleven onder invloed van de Israel-lobby. Er komt dus nog een tijd waarin alle rasopportunisten een commercieel slaatje slaan met devote trumpzaamheid terwijl ik dan weer in de marge zal opereren. Misschien mag ik in de tussentijd ook eens een leuk feestje beleven en betaald ons land doorgaan met de blijde boodschap!

Positief denken is op uw avondje met klanten of vrienden gegarandeerd want Trump ging als kind te kerke bij dominee Vincent Norman Peale, de schrijver van het wereldberoemde boek de Kracht van het positieve denken! Als opwarmertje nu alvast de 10 levensregels van Peale:

  1. Schets een plaatje van jezelf als succesvol mens en grif het in je geheugen. Houd dit plaatje altijd voor ogen. Laat het nooit verbleken. Je geest zal ernaar streven het plaatje te verwezenlijken. Laat geen gedachten toe dat je faalt en twijfel nooit aan de realiteit van je inbeelding. Dat is zeer gevaarlijk, omdat de geest altijd probeert te voltooien wat je je inbeeldt. Dus projecteer altijd “succes” zelfs als het je op dat moment niet voor de wind gaat.
  2. Op elk moment dat een negatieve gedachte over je vermogens in je opkomt, denk dan meteen iets positiefs om het op te heffen.
  3. Bouw in je verbeelding geen obstakels op. Projecteer zogenaamde obstakels kleiner. Minimaliseer ze. Moeilijkheden moeten bestudeerd worden en op een efficiënte manier worden geëlimineerd, maar ze moeten gezien worden voor wat ze zijn. Ze mogen niet opgeblazen worden door angstgedachten.
  4. Wees niet idolaat van andere mensen en kopieer niemand. Niemand kan zo efficiënt jou zijn als JEZELF. Onthoud dat de meeste mensen, hoe zelfbewust ze ook overkomen, meestal net zo angstig zijn als jij en net zoveel zelftwijfel kennen.
  5. Herhaal elke dag tien keer deze dynamische woorden “Als God voor ons is, wie kan er dan tegen ons zijn?” (Romeinen 8:31) (Stop nu met lezen en herhaal ze NU al langzaam en vol vertrouwen.)
  6. Zorg dat je een competente raadgever hebt die je helpt te begrijpen waarom je doet wat je doet. Leer de oorsprong van je minderwaardigheidscomplex en je zelftwijfel kennen. Meestal ligt het in je kindertijd. Zelfkennis brengt de genezing.
  7. Pas tien keer per dag de volgende zelfbevestiging toe zo mogelijk hardop. “Ik kan alles door Christus die me sterk heeft gemaakt”. (Filippenzen 4:13). Herhaal die woorden NU. Dit magische statement is het krachtigste medicijn tegen minderwaardigheidsgedachten.
  8. Maak een zo realistisch mogelijke inschatting van je kunnen en verhoog dit dan met tien procent. Wordt niet egotistisch, maar ontwikkel een weldadig zelfrespect. Geloof in je door God gegeven krachten.
  9. Plaats jezelf in Gods handen. Doe dat door simpelweg te stellen, “Ik ben in Gods handen.” Zorg dat je NU ook gelooft dat je je alle kracht krijgt die je nodig hebt. “Voel” hoe het je doorstroomt. Bevestig dat “het Koninkrijk Gods nu in je is” (Lukas 17:21) in de vorm van adequate kracht om je leven te kunnen leven.
  10. Herinner jezelf eraan dat God in je is en dat niets je kan verslaan. Geloof dat je nu kracht van hem ONTVANGT.

Bron: http://books.simonandschuster.com/The-Power-of-Positive-Thinking/Dr-Norman-Vincent-Peale/9780743234801

Hallelujah! Nu weet je een van de redenen waarom Trump dinsdag zal winnen en waarom ik dat en een jaar geleden kon voorspellen. Wil je het hele plaatje om echt zeker te weten dat Hajo’s Trumplezing goud waard is voor jezelf, je organisatie en je klanten bestel dan ook alvast mijn boek (gesigneerd) door middel van een kleine donatie aan de Stichting Milieu, Wetenschap en Beleid. Vervolgens of nu meteen kun je de lezing aanvragen…

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Tot vanavond 18.30u op Radio 5!