screen-shot-2016-12-01-at-11-51-44

Bij De Wereld Graait Door kreeg Jan Terlouw op zijn 85ste de kans om nog 1 keer verpletterend indruk op de vrouwtjes te maken als Dominee Klimaat-Gremdaat. Als sociaal centrum van de groep een greep onder de gordel doen, je bezorgd uiten over ‘het klimaat’, het gemiddelde weer over 30 jaar. Kortom iets dat eigenlijk niet echt bestaat.

Samen met die Salonrode Alfaman met zijn publieke jaarsalaris van meer dan een half miljoen euro maatschappelijk bezorgd doen :-) Ook al nam Terlouw blijkbaar niet de moeite zich beter te informeren in die kwestie, kniesoor die daarover zeurt.

In een intellectueel klimaat waarin particulier gevoel de maat is van alle dingen, zou de realiteit maar als kwetsend ervaren worden.

Dat rationele gedoe zou de glans ook halen van Terlouw en geestverwanten hun werkelijke doel: met ‘het milieu’ – een gooi naar gratis geld met gebruik van de naturalistische drogredenering (‘De Natuur is Goed’)- daarmee bereik je de vrouwtjes. Het is zelfs de laatste vluchtheuvel van de failliete ’68-elite, waar ze op andere thema’s al lang nat zijn gegaan.

Sociale status en geld, daar vallen de vrouwtjes voor, en dus jagen de mannetjes daar grosso modo op. Dat grosso modo-generaliseren mag bij de mannetjes wel, omdat die niet meteen boos worden. Je harkt nu met een groen gedicht de subsidies binnen, alleen al dit najaar nog eens 4 miljard euro bij Sinter-Kamp.

Maar dat is bij Terlouw niet meer nodig. Dus moet het dat andere zijn: de vrouwtjes, want de natuur verraadt zich niet. Ouwe Bok Terlouw toch. We zagen hier Darwin’s seksuele selectietheorie in werking, zoals nog beschreven door Matt Ridley in The Red Queen.

De naturalistische drogredenering verkoopt goed. De Natuur is Goed, de Mens is Slecht

De naturalistische drogredenering verkoopt goed. De Natuur is Goed, de Mens is Slecht

Al die onderdrukte schoonmaakdrang en moedergevoelens, de Homo sapiens-vrouwtjes kanaliseren het nu in ‘De Aarde’. De Schone Aarde. Zeventig procent van het WNF is vrouw, alles dat met ‘groen’ en ‘aarde’ in aanraking komt heeft geen enkel positief discriminatiebeleid nodig. Daar moet je als metroman nu zijn in een urbaan-progressief intellectueel klimaat, wanneer je jezelf wilt corrumperen als slaaf van je kleine hoofd.

Mannen kunnen zichzelf op de gekste manieren omlaag halen, voor een neiging die op zich kerngezond is. Je zag het ook bij WNF-hoofd Oceanen Carel Drijver. Met bezorgde verhalen lulde hij de vrouwelijke WNF-staf en velen daarom heen het bed in, een beetje Airmiles sparend de wereld rondtoeren naar tropische resorts/de natuur beschermen.

Helaas sleuren ze zo de maatschappij mee in een miljardenschuld. Alleen al 13,4 miljard euro subsidies in 2017 extra energielasten terwijl de kwaliteitsmedia babbelen over Zwarte Piet en Sylvana. Dus tijd dat er weer meer waarden gelden dan de Seksuele Revolutie en de wetten van de jungle in maatschappelijke vermomming. Ratio, rekenwerk en rede zouden ons enorme lastenverzwaringen besparen, waarbij je onze lieve Heer bidt dat dit ook vrouwelijke eigenschappen mogen zijn.

Wat vooralsnog vast staat: daar maak je de meisjes minder nat mee dan met zorgelijke verhalen over zeespiegelstijging. Vraag Wouter van Dieren maar, die ouwe bok van Springtij…