Schermafdruk 2017-01-14 07.33.17Het MKB ondernemersvertrouwen in Amerika veert gigantisch op met het vooruitzicht aan het Presidentschap van Donald Trump. BNR roept echter Nederlandse bedrijven op niet op het pro-Trump platform Breitbart.com te adverteren. Daarbij zegt het dat de site fake news is mede omdat James Delingpole op die site durft te schrijven dat de temperatuur na de El Ninjo van 2015 is gekelderd.  UAH_LT_1979_thru_December_2016_v6

BNR leeft zoals we hier allemaal weten in een bubbel en heeft als onderdeel van de duurzame maffia een sterke grip op de beeldvorming in ons land. Pauwnieuws neemt de handschoen op om als een soort Nederlands Breitbart.com ook in Nederland een nieuw geluid te laten horen. Het hoopt ook binnen MKB Nederland een netwerk te kunnen opbouwen van ondernemers die het zat zijn. Lees mijn artikel op Pauwnieuws over de actie van BNR en sbeslis of je hier wilt doneren aan de ANBI-stichting SMWB (aftrekbaar dus) ten gunste van Pauwnieuws.nl.

Zo ja maak uw donatie dan over aan:

Stichting Milieu Wetenschap en Beleid

NL04INGB0005526038

o.v.v. fake news BNR