Op Climategate TV interviewt Kees de Lange de bekende Nederlandse expert op het gebied van windenergie, Fred Udo. Het interview gaat niet in op het debat of CO2 nu wel of niet een groot gevaar voor de samenleving is. Het richt zich in detail op twee vragen:

(1) Kan wind op betrouwbare wijze een steeds gecompliceerder maatschappij van energie voorzien?

(2) Wat gaat dat kosten?

We presenteren hier deel I.

httpv://youtu.be/M7Ogp-URR6M

Bij het aantreden van een nieuw kabinet moet men zich zorgen maken over de invulling van de energieparagraaf. Daarom is dit eerste kritische interview van groot belang voor een inhoudelijke beoordeling van het realiteitsgehalte van het toekomstige energiebeleid van Nederland en Europa. Ervaringen uit het verleden geven in dit verband niet te veel hoop voor de toekomst.

Voor de doorstart van Climategate TV hebben we externe deskundigheid moeten inhuren. Dat kost geld. Vandaar een oproep aan de lezers om dit initiatief genereus financieel te ondersteunen. Zie kolom rechts.