Deze haas zit volgend jaar 2 km verder om de opwarming van de aarde bij te houden. Echt waar!!

Deze haas zit volgend jaar 2 km verder om de opwarming van de aarde bij te houden. Echt waar!!

Er zijn veel meer mensen die Nu.nl lezen dan Climategate.nl (tussen 2-3 duizend per dag) en ik snap nu waarom. Je kunt bij Nu.nl gewoon nog veel meer lachen dan bij ons. Dit bericht ‘vissen verdwijnen uit tropische regio’s (omdat het te warm wordt jahaaah!!!) is wat bij Krijn Soeteman uit de pen komt, en als u daar het lachwekkende niet van inziet bent u gewoon nieuwkomer bij Climategate.nl en helpen we u later wel. Eerst even lachen:

Vissen verdwijnen uit tropische regio’s
Grote hoeveelheden vis zullen rond 2050 verdwenen zijn uit tropische regio’s door de opwarming van het oceaanwater. De vissen verplaatsen richting beide polen.
Vissen verdwijnen uit tropische regio’s
Dit blijkt uit een nieuwe studie uitgevoerd door onderzoekers van de Canadese University of British Columbia en staat deze week in het tijdschrift ICES Journal of Marine Science. Door gebruik te maken van dezelfde scenario’s als het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) konden de onderzoekers de grootschalige verplaatsingen van vissen en ongewervelde dieren in een model zetten.

In het slechtste geval, waarbij de oceanen in 2100 met drie graden Celsius zijn opgewarmd, verdwijnen vissen uit hun huidige woonomgeving met een snelheid van 26 kilometer per tien jaar. Als de oceanen ‘slechts’ één graad opwarmen, verdwijnen vissen met 15 kilometer per tien jaar uit de tropische regionen.

Ramp
Het verdwijnen van vissen uit de tropen is een ramp voor mens en dier. Vele kustbewoners zijn voor hun voedsel voor een groot deel afhankelijk van vis

Haaaahahahahahahaha, hahahahahahahahahahahahahahahah, hahahahahahahahaha. Haaaahahahahahahahahahahahahahah, toe, nee, hahahahahahahahahha. Een goed weekend gewenst, en Krijn het is niet persoonlijk bedoeld hoor. Met zulke berichten van ‘onderzoek’met wetenschappelijke zekerheid over het jaar 2050 waarbij tropische vissen per jaar 2,8 kilometer naar het noorden vluchten op zoek naar voldoende kou zijn argumenten tegen klimaatalarmisme niet meer nodig. Het parodieert zichzelf.