De krant met Ed Nijpels als hoofdredacteur

De krant met Ed Nijpels als hoofdredacteur

De Internetsector met haar Data-centra waarschuwt in het Financieele Dagblad al dat de groene gekte de leveringszekerheid aantast. Zij pleiten voor meer centrale opwekking met kernenergie. Die optie is nu Verboten omdat Greenpeace ons energiebeleid dicteert samen met Henk Kamp en zijn Nijpelitaanse klimaatmaffia.

Maar wisselvallige windstroom en decentrale energiebedrijfjes die het net parasiteren (eufemistisch ‘energieneutraal’ genoemd), en op ongunstige momenten massaal hun stroom dumpen, die ondermijnen de netstabiliteit. Zo wordt de kern van je energiebeleid, wanneer je Greenpeace op de stoel zet van de overheid (En in het geval van het FD, Ed Nijpels tot schaduw-hoofdredacteur maakt).

We gaan lekker zo.

Klimaatneutrale steden
Vrijwel iedere stad en provincie ontvouwt nu klimaatplannetjes, en wil ‘klimaatneutraal’ worden. Dat houdt meestal in: met subsidie en overheidsdwang energie-initiatieven stimuleren die de netstabiliteit verder parasiteren. Met een kluit ingenieurs en architecten er achter, die de subsidies graag incasseren in economisch onzekere tijden.

Naast woningen kapot isoleren en met belastinggeld financieren van Carbon-compensatie-companies, betekent klimaatneutraal dat je met wat zonnepaneeltjes wisselvallige stroom dumpt op het net. Terwijl je dat net zelf gebruikt als batterij. En verwacht dat dit net niet in horten en stoten elektriciteit levert. Omdat dan je computer ploft.

  • Wie houdt dat net stabiel met al die klimaatgekke overheden? Dat is dus de terechte zorg van datacentra.