Dankzij het CIA-geinstalleerde Amerikaanse puppet-regime van Oekraine is Europa’s grootste onbevolkte wildernis nu bedreigd: men rept nu over de bouw van een 2600 vierkante kilometer grote silicium-woestijn in de verboden zone rond de ontplofte reactor van Tsjernobyl.

Dertig jaar menselijke afwezigheid in een straal van 30 kilometer rond de in april 1986 ontplofte reactor 4 van Tsjernobyl maakte de wilde natuur de baas. Wolven, beren en bevers domineren nu de verboden zone in dichtheden die ze bij concurrentie met de mens niet zouden halen. En geheel zonder subsidie ontstond zo een voor Europa uniek wildernisgebied van giga-oppervlak. De regio is nu toeristische attractie voor zowel ramptoeristen als eco-toeristen.

Screen Shot 2016-08-06 at 08.44.50Ver’groening’ is verduistering
EOS jubelt het initiatief echter toe volgens de bekende propaganda van duurzaam, die onze mainstream-mediasukkels eten zoals de ouderling God’s Woord. Omdat zowel in onze politiek en media vooral wat naïeve huppelmeisjes en Pokemon-go-jongens werken, die ‘het voelt goed’ verwarren met ‘het is waar’. Of ‘wat het vaakst herhaald wordt’ is ‘het meeste waar’ en wie niet meedoet is gek.

Zo kan energie-industrie ‘groen’  heten, terwijl er geen enkel groen blaadje aan hangt. En terwijl CO2-afknijpen het biologisch tegendeel van vergroenen is. Tegen die miljarden-propaganda in houden wij hier nu 6 jaar stand als tegendraads Gallisch dorpje op internet.

Men roept tegelijk weer iets over gemene Poetin waar ze dan onafhankelijk van zouden worden: de bekende Nato-oorlogstook propaganda tegen de Russen waar onze mediasukkels ook bij zweren.

Wanneer we desondanks wat vervelende vragen stellen:

  • Wat is er duurzaam aan de verspilling van zoveel vruchtbaar landoppervlak?In het grootste deel van het gebied is de radio-activiteit lager dan in sommige Zwitserse kuuroorden in de Alpen en grote delen van Finland. En zelfs rond de centrale is de stralingsdosis lager dan wat je tijdens een vliegreis opdoet, gemeten in mSievert per jaar.
  • Wat is er duurzaam aan de potentiele vernietiging van een uniek wildernisgebied? Dat zou eigenlijk de natte droom van natuurclubs horen te zijn, maar is dat niet omdat het niet in hun ideologische straatje past van holistische natuurzuiverheid. Het kwam geheel zonder subsidies of hun ‘hulp’ tot stand en falsificeert de bewering dat de natuur kwetsbaar is, en dus natuurclubs nodig heeft… in werkelijkheid neemt de natuur je hele hand als je maar 1 vinger geeft en is natuur veerkrachtig
  • Wat is er duurzaam aan het met zoveel fossiele energie maken van een giga-oppervlak aan silicium. Terwijl op het Tsjernobyl-terrein het kernafval nog voor hergebruik staat opgeslagen, om weer bijgestookt te worden in nieuwe kerncentrales?
  • Hoe kan zonne-elektriciteit die in het winterhalfjaar een fractie is van de warme zomer, nu het ijskoude winterse Oekraine verwarmen en zo onafhankelijker maken van gas, als er bij mijn weten geen noemenswaardige gasgestookte elektrische centrales zijn waarvoor dit een vervanging biedt?

Durf voorbij de propaganda te kijken
Kijken we hier naar met de bril van diepe geopolitiek dan zien we: Zo’n zonne-industrieterrein past binnen de Amerikaanse doelen om het land van haar eigen oliebedrijven/bankiers afhankelijk te houden. Daar past immers de hele mythe van ‘groene energie’ in (= onbetrouwbare en wisselvallige energie), en de agitatie tegen het enige renderende alternatief voor kolen en gas: kernenergie. Wij kregen immers ook de AGW-hysterie van de Amerikanen kado, omdat ze zo Europa onder de duim kunnen houden en greep op de rest van de wereld na de Koude Oorlog. Zo duwden de Amerikanen ons onder Kyoto waar ze zichzelf op het laatst uit terugtrokken.

We zagen immers hoe de Club van Rome letterlijk schreef hoe Global Warming de gemeenschappelijke vijand zou kunnen worden na de Koude Oorlog.

Nog steeds hebben de Amerikanen daarnaast 800 militaire bases verspreid over de wereld, vanuit de hier reeds behandelde Wolfowitz-doctrine: dat er maar 1 supermacht op aarde mag zijn, die bevoegd is ieder regime naar believen omver te werpen dat die belangen bedreigt. Paul Wolfowitz was vervolgens ook de baas van de klimaatgek geworden Wereldbank: die andere tentakel van het Militair Industrieel Complex die via schuldenlasten landen aan het infuus van Amerikaanse bedrijfsbelangen houdt, zoals John Perkins ook beschreef in ‘Confessions of an Economic Hitman’. Die Wereldbank wil de honderden miljarden klimaatcash per jaar verdelen die dankzij ‘Parijs’ moet vrijkomen.

Zoals oud NRC-correspondent Karel van Wolferen al bij Cafe Weltschmerz bevestigt is de huidige staat van Westerse media deplorabel, hij bevestigt dat ten aanzien van Rusland. Hij gaat exact in op de vraag die wij hier al eerder stelden: The Nato, Friend or Foe? Men serveert iedere positieve boodschap van Poetin af als propaganda, maar herkent de propaganda van eigen zijde niet of is zelfs ook maar geinteresseerd om te zien wat er waar van is. De Nato loopt een beetje oorlog te stoken tegen Poetin om zichzelf een kwart eeuw over datum weer belangrijk te maken.

Bij de keuze voor Hillary Clinton zou het dan zo maar kunnen uitdraaien op een Derde Wereld-oorlog, zo stelde James Corbett al vast. En zoals ik hier vaststel: 1 van de doelen van de ecologistische elite is precies dat: de wereldbevolking reduceren tot 500 miljoen. Schelnnhuber, de klimaatpaus van Angela Merkel, nu adviseur van de Paus wil er nog 1 miljard van maken als hij zich even over zijn ecofascistische hart strijkt.

Dat lukt enkel met een degelijke genocide. Je zou Tsjernobyl bijna als proeftuin kunnen zien voor die post-nucleaire wereld. En zoals we hier al stelden, lijkt een stukje boze opzet bij de Tsjernobyl-ramp niet uitgesloten net als bij Three Mile Island in de VS. Je kunt bij alles wel uitgaan van ordinair menselijk falen, maar die werkhypothese voldoet niet. Je kunt ook de vraag stellen: wie profiteerde er van? En dan krijg je een andere insteek en andere antwoorden.