https://www.youtube.com/watch?v=cs0BfPDvUQg
Corbett Report bericht nu in ‘How Trump Filled the Swamp’ dat ook Trump gewoon Goldmann Sachs-personeel voorstelt om over de schatkist te waken als Steve Mnuchin, iemand die eerder ook een investeringsfonds voor George Soros opzette.

Zo krijgen de Amerikanen een ordinaire voortzetting van beleid dat Obama voerde als bankiers-marionet, en daarvoor Bush, aldus Corbett en andere alt-media. Met ‘The Banksters’ van Goldman Sachs als de mensen die de spelregels bepalen waarbinnen politici opereren.

Onze Nederlandse verkiezingen – althans bij het Partijkartel- wie volgt dat mediatheater? Het vechten voor beleid dat ook in dienst van burgers staat, dat komt van buiten dat kartel. Thierry Baudet doet nu met kritische vragen over de euro goed werk, en Pieter Omtzigt (CDA) doet bij uitzondering op de regel van Kamerleden goed werk. Bedenk dat de visie van Baudet op Europa weinig verschilt van de libertair-anarchisten van Eurodusnie, die protesteerden tegen invoering van de Euro.

Bij Trump in het Kabinet

Bij Trump in het Kabinet?

Ook bij Goldman Sachs in het kabinet

Ook bij Goldman Sachs in het kabinet


Jenseits von Gut und Bose

Klimaatcommissaris Jos Delbeke is volledig bij zinnen wanneer je slechts je blik op de wereld bijstelt naar de realiteit, in plaats van je in steen gebeitelde opinies tot vervelens toe herhaalt die de aandacht maar afleiden. Vanuit de libertair-anarchistische visie van Corbett, leven we enkel oppervlakkig gezien in een parlementaire democratie die de belangen van de bevolking dient.

De echte spelregels worden bepaald via mediamanipulatie door een oligarchie, in bezit van multinationals, bankiers en de belangen van Hans Labohm zijn voormalige werkgever: de NATO/Militair Industrieel Complex, en de partij die de belangen van multinationals dient; de VVD, de partij die ons via Winsemius en Nijpels opzadelde met Agenda 21, en de uitholling van burgerrechten met de permanente Crisis en Herstelwet.

 

Screen Shot 2017-02-04 at 13.20.48Delbeke wil gewoon verder met het lopende klimaatbeleid, dat de belangen dient van de partijen die werkelijk de touwtjes in handen hebben, waaronder de internationale banksters. CO2-schulden is niets anders dan wat ze altijd al deden: waardecreatie uit niets. Waar werkt voormalig voorzitter van de Europese Commissie Manuel Barrosso nu immers ook?  Goldman Sachs. Zie hier hoe Barrosso zijn Europese klimaatijver toonde, wat volledig in de bankierskaart speelt van waarde-creatie ex nihilio. Met de belastingbetaler als melkkoe. Zoals Environmental Europe schrijft over Barrosso’s erfenis voor Europa:

In 2008, Barroso claimed confidently that the 20-20-20 targets were the most ambitious in the world; indeed, compared against other developed states, the EU’s targets remain world-leading. Moreover, the separation of the Commission’s Environment and Climate Change briefs in 2010 enabled Janez Potočnik and Connie Hedegaard, respectively, to push their remits onto the global political agenda. Thus, under Barroso, climate change leadership was a key signifier of the EU’s global identity.

En Agenda 21 van de Verenigde Naties past ook in de agenda van bankiers.  De privatisering van het publieke domein met publieke middelen. Wat zich ‘links’ noemt dat duw je overstag met groentopia, en wat zich ‘rechts’ noemt die smeer je praatjes aan over ‘de markt’-utopie.

Bankiers denken  Jenseits von Gut und Bose, de filosofie voor de toekomst die Nietschze al optekende in 1886. Trump zat ook gewoon met Bilderberger Henry Kissinger aan tafel

Een Twee Minuten-haatfiguur om de aandacht af te leiden? Wat Trump werkelijk denkt weet je helemaal niet, want wat massamedia roepen is meestal onzin

Een Twee Minuten-haatfiguur om de aandacht af te leiden? Wat Trump werkelijk denkt weet je helemaal niet, want wat massamedia roepen is meestal onzin

Screen Shot 2017-02-04 at 13.34.58

Twee Minuten haat
Die bankiers handelen volkomen rationeel in hun eigen belang en ideologie: geld tot iedere prijs, en ze wedden op beide paarden van het politiek spectrum. Zoals ze ook in de Eerste Wereld Oorlog al beide zijden financierden die elkaar ten koste van miljoenen soldaten vernietigden.

OK, ze bepalen misschien niet welk merk koffie de koffiejuffrouw schenkt. Maar ze zetten wel de grote lijnen uit, waarbinnen het spel van het globalisme gespeeld wordt. Het spel genaamd Agenda 21, nu 2030 Agenda. Met wat kennis van menselijk gedrag en miljarden euro’s voor propaganda en beinvloeding kom je dan een heel eind, zoals ik afgelopen jaar al aantoonde.

Die schuiven hun Puppet naar voren waarop je net als in Orwell’s 1984 je 2 minuten haat kunt richten. Zie de bizarre berichtgeving van onze mainstream-media, die Lugenpresse met hun hitserij over een persoon waar ze niets van weten en die ze nooit spraken of zagen. Vrijwel alles dat fout ging op aarde sinds de Zondeval, dat is allemaal nu al de schuld van Trump. Maar hoeveel observaties uit eerste hand zijn nu de basis van al die opinies? Al die pro- en contra-Trump-leuterarij over niets, dat houdt het klootjesvolk mooi tegen elkaar bezig, terwijl de Banksters ongehinderd hun spel kunnen spelen.

Wie de macht dient, die krijgt het geld
Al sinds de uitvinding van professionele mediapropaganda in de Eerste Wereld Oorlog kun je de ruimte tussen de oren veroveren van de massa. Het is een kwestie van geld, om de massa te doen geloven wat jij wilt dat ze geloven.
Zie ook dat media die de verwijving/verzwakking van de maatschappij helpen verbreiden ook automatisch voor subsidies in aanmerking komen.

Zoals het medium voor het paralelle universum van de Amsterdamse Koffiebar: de Correspondent, dat Europese subsidies krijgt om Agenda 21 te verkopen van het European Journalism Centre, en de Stichting Media en Democratie.

In Brussel kwam ik nog enkele journalisten van Platform- Investico tegen. Een van hen had ik hier al eens gerecenseerd na een ontmoeting in De Zwijger in Amsterdam. Meteen in hun eerste jaar krijgen ze al een ton euro subsidies, waaronder van de Stichting Media en Democratie. En wie is er hoofdredacteur? Jeroen Trommelen, de propagandist van Greenpeace die een prijs kreeg- de Daniel Pearl Award- voor zijn onkunde over chemie en voor het papegaaien van de leugens van Greenpeace, beschreven door Jaffe Vink in ‘Het Gifschip, verslag van een JOURNALISTIEK schandaal’.

Investico van Jeroen Trommelen. Groen journo-gebabbel krijgt altijd subsidie, zolang het de juiste politieke stroming maar ondersteunt de bankiers bevoordeelt en 'de macht'

Investico van Jeroen Trommelen. Groen journo-gebabbel krijgt altijd subsidie, zolang het de juiste politieke stroming maar ondersteunt de bankiers bevoordeelt en ‘de macht’

Het financieren van propaganda, ruis, domheid en onkunde, daarmee krijg je ook voor elkaar wat je wilt. Daarom financiert de overheid Milieudefensie ook met 13 miljoen euro. En ‘de overheid’ is weer in handen van het grootbedrijf en bankierswezen.

Er gaat een veelvoud aan geld richting groene propaganda, de Postcode Loterij gaf meer dan een half miljard euro aan het Jeroen Trommelen-geluid, en aan de bijbehorende valse natuurvisie van ‘The Balance of Nature’. Je kunt dan argumenteren als Brugman, maar in een media-werkelijkheid met derdehands of erger informatie speelt logica en bewijs een ondergeschikte rol in opinievorming. (Toegekende) Autoriteit bepaalt alles, ‘de consensus’ is daar 1 van de vele voorbeelden van.

Investico komt hier overigens in Langweer buurten, ze maken een reconstructie van hoe klimaatbeleid tot stand kwam.