Enkele dagen geleden publiceerde Climategate.nl de oproep van CLINTEL om het geld dat is bestemd voor het bestrijden van de vermeende klimaatcrisis (‘vermeend’, omdat die maar steeds niet wil komen) te gebruiken voor de bestrijding van de coronacrisis. Zie hier.

CLINTEL wordt hopelijk / waarschijnlijk op zijn wenken bediend.

 

Thans meldt de NOS:

Mogelijk uitstel klimaatmaatregelen door coronacrisis

‘Ja, dat is een goede vraag’, geeft Groen Links-Kamerlid Tom van der Lee toe. Volgens hem is het toch goed om toch vooruit te blijven kijken, al is bedrijven zwaarder belasten nu misschien geen goed idee. ‘Maar een stimuleringspakket kan ook bijdragen aan een duurzaam herstel uit deze crisis’, zegt Van der Lee.

En zo gaat Breedveld verder. Zie hier.

Hoe lang denkt de publieke omroep deze stelselmatige tendentieuze berichtgeving – in strijd met het mandaat van de publieke omroep – nog vol te houden?