‘Planet of the Humans’ – een interview van Thierry Baudet met wetenschapsjournalist Marcel Crok en filmmaker Marijn Poels.

Naar aanleiding van de film van Michael Moore en Jeff Gibbs, ‘Planet of the Humans‘, bespreekt Thierry Baudet het huidige beleid ter bevordering van ‘hernieuwbare’ energie, voortvloeiend uit het klimaatbeleid. Gasten zijn Marcel Crok en Marijn Poels.

Het blijkt dat het ‘hernieuwbare’ energiebeleid allesbehalve duurzaam en groen is. Het is uiterst duur en schadelijk voor natuur en milieu. Het leidt niet tot vermindering van de CO2–uitstoot en heeft geen aantoonbaar effect op het klimaat. Maar wegens de astronomische kosten zal het een rampzalige invloed hebben op de economie, waarbij de laagste inkomenscategorieën het zwaarst zullen worden getroffen.

Het interview behandelt talloze onbeantwoorde vragen die de mensen gewoonlijk niet durven te stellen.

Een aanrader!