CLINTEL herinnert de hysterische politieke leiders van de COP – waaronder Joe Biden – er aan dat de klimaatcrisis niet bestaat.

Guus Berkhout.

Pas je aan het weer aan, doe niet alsof je het verandert.

Auteur: Eulogio López (Spanje)

Progressief milieuactivisme en politieke correctheid zijn de inspiratiebronnen van Greta Thunberg, die op haar beurt een exponent is van een hysterische samenleving in verval.

CLINTEL herinnert de hysterische politieke leiders van de COP – waaronder Joe Biden – er aan dat de klimaatcrisis niet bestaat.

Ik raad aan om de brief te lezen die de Nederlandse Guus Berkhout, voorzitter van CLINTEL, heeft gestuurd aan wereldleiders die deelnemen aan de Glasgow conferentie (COP 26), over wie we al eerder een artikel hebben gepubliceerd in Hispanidad. Zie hier.

Net als op andere gebieden is er iets verontrustends aan de hand met klimaatverandering: gezond verstand is revolutionair materiaal geworden. Maar eerst, voor de liefhebbers van ’titulitis’, bedenk dat Berkhout emeritus hoogleraar Geofysica is, lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) en senior lid van de Nederlandse Academie van Ingenieurswetenschappen (AcTI): Zijn we nu tevreden? Want onder de factcheckers zijn er veel ontkenners van deskundigheid, dat wil zeggen degenen die beslissen wie over iets mag praten en wie niet.

In Hispanidad hebben we al eerder aandacht geschonken aan deze aardige, brutale Nederlanders van CLINTEL, die aantonen hoe de profeten van klimaatverandering er meer naast zitten dan een kermisgeweer en dat zelfs de ‘VN-experts’ zelf twijfelen aan hun voorspellingen. Maar politici van het type Antonio Guterres deinzen er niet voor terug om namens hen te zeggen … wat de experts zelf niet durven te zeggen.

CO2 is niet onze vijand en kernenergie is de beste bondgenoot van de mensheid.

Nu herinnert CLINTEL de hysterische politieke leiders van de COP – waaronder Joe Biden – er aan dat de klimaatcrisis niet bestaat, en dat je het klimaat niet moet willen veranderen. Dat is onmogelijk voor de mens. In plaats daarvan dient men zich – lokaal, niet wereldwijd – aan te passen aan klimaatveranderingen. Klimaatverandering is niet de schuld van de mens. De mens is wèl verantwoordelijk voor vuilstortplaatsen e.d.. En dat soort problemen kunnen worden opgelost.

CLINTEL is van oordeel dat we niet in een tijd van opwarming van de aarde zitten (het gaat eerder om mentale verhitting) maar dat we ons in de tegenovergestelde richting bewegen: naar een nieuwe ijstijd. Maar maak je geen zorgen. Dat zal nog wel een tijdje duren.

De brief roept wereldleiders op om de mensheid niet te in de put te praten met apocalyptische voorspellingen en dat CO2 in ieder geval niet onze vijand is. Het is een prachtig levenselixer dat het milieu verbetert door middel van fotosynthese. Ook zegt CLINTEL dat, als we het eenmaal over energie hebben, het het beste zou zijn om over te gaan op kernenergie, vooral fusie.

CLINTEL zinspeelt op iets dat duidelijk begint te worden, een rationele categorie hoger dan die van wetenschap: dat groene hysterie ons naar de ondergang leidt, door in te zetten op hernieuwbare energiebronnen die het hele productiesysteem duurder maken en uiteindelijk ook de kloof tussen arm en rijk vergroten.

CLINTEL herinnert de hysterische politieke leiders van de COP – waaronder Joe Biden – er aan dat de klimaatcrisis niet bestaat.

Eulogio López.

Greta Thunberg beledigt de conferentiegangers die in Glasgow bijeen zijn gekomen en roept hen op om bij het begin te beginnen Maar de waarheid is dat het de wereldleiders, de New World Order, het ‘progressieve’ milieuactivisme en de politiek correcten zijn die de promotors zijn van Greta Thunberg, die op haar beurt een exponent is van een hysterische samenleving in verval.

Maar neem het niet van mij aan. Lees CLINTEL ’s wetenschappelijke, begrijpelijke en solide argumenten. Zie hier.

***

Bron hier.